Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι της Κυριακής (30/01) η Μαριάννα Τουμασάτου από το μαιευτήριο όπου νοσηλευόταν.

Η ηθοποιός, ο σύζυγός της Αλέξανδρος Σταύρου και φυσικά το νέο μέλος της οικογένειας αναχώρησαν κατ’ εξαίρεση από έξοδο όπου έχουν πρόσβαση μόνο οι γιατροί και τα διοικητικά στελέχη της κλινικής. Χαμογελαστή και τρισευτυχισμένη, η ίδια χαιρέτησε τους δημοσιογράφους μέσα από το τζάμι του αυτοκινήτου, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση.

Πριν από λίγες ημέρες, η Μαριάννα Τουμασάτου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους άνω των τριών κιλών. «Το μωράκι γεννήθηκε πάνω από τρία κιλά, είναι υγιέστατο, πανέμορφο και τελικά νίκησε ο Αλέξανδρος, που παραδόξως δεν ήθελε το μωρό να μοιάζει σε εκείνον, αλλά σε εκείνη!», δήλωσε ο μαιευτήρας-γυναικολόγος της, που αποκάλυψε ότι τόσο η ίδια η Μαριάννα, όσο και ο Αλέξανδρος Σταύρου έκλαιγαν με λυγμούς από ευτυχία την στιγμή που κράτησαν στην αγκαλιά τους την μικρούλα.

Ο Στέφανος απο τα Μυστικά της Εδέμ ήταν ο πρώτος που είδε τη μπέμπα! Η Μαριάννα Τουμασάτου γέννησε με καισαρική, ο σύζυγός της όμως, ζήτησε να γίνει μια εξαίρεση και να παρακολουθήσει τον τοκετό από κοντά. «Δεν την άφηνε από το χέρι και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο! Συγκινήθηκε. Ήταν επιθυμία της κυρίας Τουμασάτου να είναι μέσα. Ήταν επιθυμία και των δυο», πρόσθεσε ο γιατρός της.

Εμείς να τους ευχηθούμε να είναι γερό και τυχερό! Να τους ζήσει!