Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Τζόρτζιο Αρμάνι για την Αμερική. Το Star εξασφάλισε πλάνα από τα γυρίσματα.

Ετσι, εκεί που κάναμε μαύρα μάτια να τον δούμε, μιας και είχε εξαφανιστεί με χάρη ο Θεοχάρης από προσώπου γης μετά τον αποκλεισμό του από την Γιουροβίζιον, έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

Στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το Star, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ή Τεό (όπως τον φωνάζουν οι ξένοι) πρωταγωνιστεί στα γυρίσματα της διαφημιστικής καμπάνιας του Τζόρτζιο Αρμάνι που θα προβληθούν στη�� Αμερική.

Τα γυρίσματα άρχισαν την Παρασκευή το πρωί σε εξωτερικούς χώρους και τελείωσαν σε τηλεοπτικό στούντιο στο Μαρκόπουλο. Ο Αρμάνι δεν ήταν εκεί . Ήταν όμως ο Τεό, με πουκάμισο, βερμούδα και μποτάκια που συζητούσε με τον σκηνοθέτη για το βιντεοκλίπ της καμπάνιας.

Ο τελευταίος, ονόματι Τζάστιν Αντερσον, σχολίασε στο Star: «Τον επιλέξαμε γιατί είναι πολύ εμφανίσιμος, ευγενικός, μυώδης και επαγγελματίας». Ο φωτογράφος σχολίασε: «Έχει αγγελικό πρόσωπο, είναι εκφραστικός, πολύ ταλαντούχος και θα ήθελα πολύ να τον φωτογραφήσω ξανά». Και ο βοηθός σκηνοθέτη Αντουάν Σεραφ πρόσθεσε: «Μου αρέσει πολύ γιατί έχει θετική ενέργεια. Ξαφνικά ήρθα στην Ελλάδα, είδα το κάστινγκ και μου άρεσε από την αρχή, ανοίγω το Vogue και τον βλέπω, είναι παντού».

Είναι παντού, βέβαια, εκτός από την... Γιουροβίζιον! Και το κακό είναι ότι δεν γράφει και ο Αρμάνι κανά τραγούδι, να εξασφαλίσει την συμμετοχή.

Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε πάντως ότι δεν τον έχει δει να τραγουδά και να χορεύει. Πώς να τον δει όμως, από την στιγμή που έχει εξαφανιστεί μετά τον αποκλεισμό του; Φαίνεται, ότι ο μάνατζέρ του, που παραιτήθηκε επίσημα αλλά τον κατευθύνει ανεπίσημα, ακολουθεί την ίδια τακτική by Sakis. Μόνο που αν συνεχίσει έτσι, ο Θεοχάρης με... χάρη θα του γυρίσει την πλάτη. Όπως ο Sakis...