Μια σοβαρή καταγγελία έκανε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, καθώς αποκάλυψε ότι κάποιος άγνωστος (ή άγνωστη) έχει δημιουργήσει ένα ψεύτικο προφίλ της στο Facebook στο οποίο μάλιστα έχουν σπεύσει να κάνουν friend request πάνω από 4.000 άτομα.

Αυτό που ενόχλησε περισσότερο τη Ναταλία είναι που ο άγνωστος βγήκε και έγραψε στο προφίλ αυτό: «Πολύ με στεναχωρεί που υπάρχει κρίση και συμπάσχω, αλλά εγώ να ξέρετε ότι ανανέωσα με το κανάλι μου και έτσι τόσο το “Mες την καλή χαρά” όσο και το “ChartShow” συνεχίζονται και εγώ έχω λύσει το πρόβλημά μου για το 2011».

Το προφίλ έχει κανονικές φωτογραφίες της Ναταλίας Γερμανού και έχει αποσπάσει ήδη 4.000 φίλους, που προφανώς νομίζουν ότι συνομιλούν με την γνωστή παρουσιάστρια και όχι κάποιον άγνωστο που κρύβεται πίσω από την ταυτότητά της.

«Παιδιά, το συγκεκριμένο προφίλ είναι καραfake, σας παρακαλώ πολύ, κάντε report, κάντε κάτι, κατεβάστε το από το ίντερνετ γιατί αν δεν γίνει, θα αναγκαστώ να πάω στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», ξέσπασε η Ναταλία από την εκπομπή της.

«Θα το φτάσω μέχρι αστυνομία, κυρίως επειδή γράφει πράγματα. Το να βγαίνει και να χρησιμοποιεί το όνομά μου και να με εκθέτει και να ��ράφει αηδίες και μπούρδες ότι εγώ ανανέωσα και δεν έχω πρόβλημα, ας πεινάει ο κόσμος, δεν το αντέχω. 4.000 άνθρωποι έχουν μασήσει με αυτό. Έλεος!».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού, ανάμεσά σε αυτούς που έχουν γίνει διαδικτυακοί φίλοι της στο ψεύτικο προφίλ και έπεσαν θύματα της απάτης ήταν ο Χάρης Βαρθακούρης αλλά και ο Μίλτος Καρατζάς.

Δείτε την καταγγελία της Ναταλίας Γερμανού...