Που τους χάνεις που τους βρίσκεις, Γιάννης Λάτσιος- Γρηγόρης Αρναούτογλου όλο και κάπου θα διασκεδάζουν. Οι δυο τους βρέθηκαν χθες το βράδυ σε εστιατόριο της Πολιτείας, χωρίς τον τρίτο της παρέας, τον Αντώνη Κανάκη.

Και μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να μην είχε κέφια για κουβεντούλα – έχει χωρίσει και με την Νάντια βλέπετε-, αλλά ο Γιάννης Λάτσιος που ήταν σε καλή διάθεση, μίλησε και ξεκαθάρισε τα σενάρια που θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Ευγενία Μανωλίδου να κάνουν πρωινό.

«Για τον Γρηγόρη δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Για την Ευγενία υπάρχουν συζητήσεις, θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες και θα το μάθετε». Όσο για τις φήμες που ακούγονταν ότι η Ευγενία Μανωλίδου θα παρουσιάζει τα παρασκήνια του «Dancing With The Stars»; Ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 τις ξεκαθάρισε και αυτές: « η Ευγενία δεν θα κάνει το backstage του “Dancing With The Stars”. Θα υπάρχει μια αυτόνομη εκπομπή, που κύριο θέμα της θα είναι το πως προετοιμάζονται οι άνθρωποι που θα συμμετέχουν».

Ο «Θείος Λάτσιος» αναφέρθηκε και στο πειραχτήρι «ανιψιό» του Αντώνη Κανάκη, που μπορεί να μην ήταν παρών στα νυχτοπερπατήματα της παρέας, αλλά μια καλή κουβέντα είχε να πει και γι΄αυτόν: «Ο Αντώνης είναι φίλος μου, όλα τα παιδιά είναι φίλοι μου, και όλα είναι μια χαρά. Η εκπομπή δόξα τω θεώ πάει πάρα πολύ καλά».
Πρώτη ανάρτηση: 28/01/2011 21.55