Κόκκινα μπαλόνια που σχηματίζουν τεράστιες καρδιές, άφθονο χιόνι και φουλ ερωτική ατμόσφαιρα είναι τα συστατικά του νέου βίντεο κλιπ του Νίνο με τίτλο «14 Φλεβάρη».


Τα γυρίσματα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μανώλη Τζιράκη πραγματοποιήθηκαν σε ένα απομακρυσμένο δάσος. Παρά το τσουχτερό κρύο και την υγρασία, ο τραγουδιστής, ως άψογος επαγγελματίας, ξεκίνησε το πρωί και τελείωσε πολύ αργά το βράδυ, χωρίς να παραπονεθεί - όπως είπαν οι συνεργάτες του - ούτε για μια στιγμή.


«Ξυπνάω στο κρεβάτι μου και τελικά βρίσκομαι μέσα στο δάσος. Αυτό είναι το concept του βίντεο κλιπ. Είναι πολύ διαφορετικό, είναι πρωτότυπο, είναι πολύ ωραίο. Τα γυρίσματα έγιναν και σε εσωτερικό χώρο και εδώ έξω», δήλωσε στην κάμερα του Super Star.


Απαντώντας στο εάν πιστεύει ή όχι στην γιορτή των ερωτευμένων, ο Νίνο δήλωσε ότι οι ερωτευμένοι πρέπει να γιορτάζουν όλες τις μέρες και όχι μόνον στις 14 Φλεβάρη. «Ετοιμάζω ένα ραδιοφωνικό τουρ το οποίο ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα και με αυτό θα πάμε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο για την προώθηση του τραγουδιού μία διαφήμιση για το καλοκαιρινό τουρ», αποκάλυψε όταν τον ρώτησαν τι ετοιμάζει αυτό το διάστημα.


«Εγώ εκμεταλλεύομαι την εμβέλεια της δουλειάς μου για να μπορώ να βοηθάω όποιον μπορώ και μακάρι να μπορούσα να βοηθάω τους πάντες, αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό» , συμπλήρωσε ο ερμηνευτής, συμπληρώνοντας ότι δεν θα πήγαινε σε ένα ριάλιτι, είτε χορευτικό, είτε τραγουδιστικό, γιατί απεχθάνεται τις οδηγίες. « Δεν πιστεύω ότι θα πήγαινα γιατί δεν μπορώ ούτε να δίνω οδηγίες, ούτε – πολύ περισσότερο - να μου δίνουν οδηγίες».


Δείτε τα παρασκήνια από τα γυσίσματα του νέου του βίντεο κλιπ, όπως μεταδόθηκαν από την εκπομπή Super Star.