Την ζωή και την καθημερινότητα με τα παιδιά τους περιέγραψαν η Μαρία Σολωμού και η Εβελίνα Παπούλια που -ωσάν τις άλλες χαζομαμάδες- τόνισαν αμφότερες πως έχουν έρωτα με τα παιδιά τους.

«Προσπαθώ να έχω όρια με τον γιό μου. Όχι να είμαι αυστηρή έτσι, αλλά από ένα σημείο και πέρα είναι έως εδώ», είπε η Μαρία Σολωμού στο «Πρωινό Mou» και ανέφερε ως παράδειγμα την πειθαρχία του παιδιού της όταν του λέει να κλεισει το DVD και να πέσει για ύπνο σε πέντε λεπτά.

Παράλληλα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι νιώθει τύψεις, όπως και οι μαμάδες που δουλεύουν από το πρωί έως το βράδυ. «Είναι πάρα πολύ κακό και στα παιδιά και σε σένα», παρατήρησε και συμπλήρωσε πως έχει κάνει διαδρομή μισής ώρας σε πέντε λεπτά μόνο και μόνο επειδή το παιδί της την ρώτησε πού ήταν και πότε θα γυρίσει σπίτι.

«Με την κόρη μου έχουμε πολύ αγαπησιάρικη σχέση. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου ξέχωρο από την Αφροδίτη», είπε από την πλευρά της η Εβελίνα Παπούλια.

Σε αντίθεση με την συνάδελφό της, η Εβελίνα είπε πως η κόρη της δεν της έχει δημιουργήσει ενοχικό σύνδρομο γιατί καταλαβαίνει τις υποχρεώσεις που έχει η δουλειά της, ενώ αποκάλυψε πως είναι αυτόνομη και δημιουργική. «Νιώθω ευλογημένη που μου έδωσε την Αφροδίτη ο Θεός», συνέχισε η ηθοποιός και αποκάλυψε πως η κόρη της ονειρεύεται να γίνει designer επίπλων ή τραγουδίστρια.

Και οι δύο ηθοποιοί, πάντως, συμφώνησαν πως είναι πιο δύσκολο το να είναι μια γυναίκα μόνη της με ένα παιδί, καθώς έχει την απόλυτη ευθύνη.