Έτοιμος να… «τακτοποιηθεί» δηλώνει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο ηθοποιός που εδώ και κάποιους μήνες διατηρεί σχέση με την τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου, παραδέχεται ότι το καμπανάκι της πατρότητας έχει ήδη αρχίσει να χτυπά μέσα του: «Κάπου στο βάθος, χτυπάει ένα καμπανάκι. Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με τον άνθρωπο που είσαι μαζί του, εννοώ το να στο “βγάλει”. Άλλωστε είμαι και σε ηλικία που όπως λέει και η μητέρα μου πρέπει να “τακτοποιηθώ”. Είμαι στα 35 και όλοι μου λένε ότι είναι η καλύτερη ηλικία!».
Ο ηθοποιός που φαίνεται εξοικειωμένος με την ιδέα της πατρότητας πιστεύει πως η οικονομική κρίση δεν αποτελεί εμπόδιο για να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο: «αν ένα ζευγάρι το αποφασίσει, είναι γιατί το θέλει. Ένα παιδί δεν είναι βάρος, αλλά αντίθετα είναι μεγάλη χαρά. Το να φέρεις ένα παιδί σημαίνει ότι φεύγεις από το “εγώ” και πας στο “εμείς”. Ένα παιδί θέλει αγάπη», λέει στο περιοδικό «EΓΩ Weekly».

Με την Νατάσσα Μποφίλιου παραδέχεται ότι είναι μαζί, ωστόσο αποφεύγει να πει περισσότερα πάνω στο θέμα: «Είναι μια πολύ σπουδαία ερμηνεύτρια της νέας γ��νιάς. Προσπαθώ να αποφεύγω τις ερωτήσεις αλλά δεν μπορώ. Δεν κλείνομαι στο καβούκι μου, ζω τη ζωή μου, αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δεν κρύβομαι. Και φωτογραφίες έχουν βγει...Δεν ήταν και οι καλύτερες μου πόζες βέβαια!».

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά και για το «Just the Two Of Us», αποκαλύπτοντας ότι του είχε γίνει μια κρούση να λάβει μέρος: «δεν ήθελα να συμμετάσχω σε ένα παιχνίδι όπως το “Just the Two Of Us” ή το “Dancing With The Stars”». Μάλιστα δεν διστάζει να πει την άποψη του στην κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Χρ��στου Λούλη-Ζέτας Μακρυπούλια, για το αν η δεύτερη είναι ηθοποιός: «Έχω παίξει με τη Ζέτα στο θέατρο και με μεγάλη επιτυχία. Δε θα κρίνω εγώ τι κάνει καθένας στη ζωή του και τι επαγγέλλεται. Ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές που κάνει».

Πρώτη ανάρτηση:28/01/2011 00:10