Τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι φαίνεται πως του έχει βάλει του Χρήστου Δάντη το νέο μέλος της οικογένειας! Ο τραγουδιστής, δηλώνει «χαζομπαμπάς», αφού έχει ξετρελαθεί με τη γέννηση της κόρης του.

«Tι κάνει το μωρό;», «Έφαγε το μωρό;», είναι οι πρώτες ερωτήσεις που κάνει στην σύντροφο του Τζένη όταν επιστρέφει σπίτι μετά τη δουλειά: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος….», λέει και το χαμόγελο φτάνει μέχρι τα αυτιά! Ο τραγουδιστής που έζησε από κοντά τη γέννηση της κόρης του, θυμάται ότι «ήταν πάρα πολύ σημαντική η στιγμή. Είναι ξεχωριστή».

Εκτός όμως από τον Χρήστο Δάντη, η μπέμπα έχει αποκτήσει κι ά��λο «θαυμαστή», που δεν είναι άλλος από τον 11χρονο γιο του Χρήστου Δάντη, τον οποίο απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την Κατερίνα Τοπάζη: «Ο μεγάλος δε ζηλεύει καθόλου. Κάθε μέρα μου “χτυπάει” στο Skype ή στο Facebook για να την δει», λέει ο τραγουδιστής που σαν σωστός πατέρας δεν ξεχωρίζει τα παιδιά του: «Αγαπάω τα παιδιά, έχω τρέλα μαζί τους και έχω και στα δυο μεγάλη αδυναμία».

Όσο για τη Eurovision; αυτή μπορεί να περιμένει αφού είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει: «Η Eurovision δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο φέτος στην ψυχή και στην καρδιά των Ελλήνων, υπάρχουν και σοβαρότερα πράγματα».

Ωστόσο δεν κρύβει την προτίμηση του στο γκρουπ «Τριημιτόνιο» που όπως λέει «είναι τρεις άνθρωποι που αγαπάω ιδιαίτερα», χαρακτηρίζει τον Λούκα «εξαιρετικό τραγουδιστή», ενώ η άποψη του για την Νίκκι του X-Factor: «θα μου επιτρέψεις να συμφωνήσω και για την υποψηφιότητα της Νίκκι, είναι πολύ καλή τραγουδίστρια».