Μπορεί στην πραγματική ζωή να είναι μόνο ζευγάρι, στην κινηματογραφική τους όμως απέκτησαν παιδί! Ο λόγος για τον Robert Pattinson και την Kristen Steward που θα τους δούμε στην συνέχεια του «Twilight» με ένα κοριτσάκι!

Το παιδί που θα ενσαρκώσει τον καρπό του κινηματογραφικού έρωτα ακούει στο όνομα Mackenzie Foy και είναι 10 ετών. Στην μεγάλη οθόνη θα την δούμε στο δεύτερο μέρος του «Twilight Saga: Breaking Dawn», τον Νοέμβριο του 2012.

Στο έργο, η 10χρονη θα λέγεται Renesmee και θα υποδύεται τ�� ταχύτατα αναπτυσσόμενο κοριτσάκι του Edward και της Bella, θα είναι δηλαδή μισή βαμπίρ και μισή άνθρωπος.

Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η -ομολογουμένως πανέμορφη και γλυκιά- μικρή κοιτάζει με ύφος αλά Edward Cullen τον φακό, ενώ σε μία άλλη κάθεται σε έναν αγρό γεμάτο λουλούδια.

Η Mackenzie Foy έχει ήδη παίξει σε σειρές όπως το ««Flash Forward». Από το 2004 ξεκίνησε καριέρα μοντέλου σε διαφημίσεις και στο ενεργητικό της περιλαμβάνονται καμπάνιες για την Walt Disney, τα Burger King, την Pantene, τα Polo Ralph Lauren και τα Guess Kids.

Δείτε την μικρή που θα ενσαρκώσει την Renesmee