Με την ηλικία της ασχολήθηκε η Ελένη Μενεγάκη, βρίσκοντας αφορμή από ένα βίντεο του «Καφέ» για την Ρένα Βλαχοπούλου. «Δεν το λες και εφηβεία το 40», παρατήρησε η παρουσιάστρια, ενώ το πάνελ έλεγε ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς για να «χρυσώσει» το χάπι.

Το αφιέρωμα στην ηθοποιό τελείωσε με μια ατάκα από την ταινία «Μια Τρελή Τρελή 40αρα», όπου η Βλαχοπούλου έλεγε πως νιώθει δύο φορές 20. «Τότε το 40 έπαιζε για πολύ μεγάλο ε;», είπε στο πάνελ της η «βασίλισσα» και πρόσθεσε: «ενώ τώρα κάνει έτσι... μικρομέγαλο το λες».

Σαν καλοί... υποτακτικοί της βασίλισσας, οι συνεργάτες της άρχισαν τις ατάκες της παρηγοριάς, όπως «προς το μικρό πάει», «οι 40αρες είναι οι νέες 30αρες» (!) και «η πιο ωραία ηλικία μιας γυναίκας».

Αυτή την τελευταία ατάκα -που την είπε η Χριστίνα Πολίτη- σχολίασε η Ελένη και απάντησε: «που αν δεν την φτάσεις δεν την βλέπεις έτσι. Όταν είσαι 17, 20 ακούς τον άλλο είναι 30 και σου φαίνεται γέρος. Πρέπει να κάτσεις πάνω στον χρόνο για να σου φανεί μικρό».

Ο Νίκος Μουτσινάς, πάντως, υποστήριξε ότι το περίεργο νούμερο είναι το 50, με την Χριστίνα Πολίτη να προτείνει να μπει μια... δεκαετία μεταξύ 40 και 41 και την παρουσιάστρια να απαντά: «θα σας πω μόλις το φτάσω, που το βλέπω πολύ μακριά ακόμα»!