Μετά από όσα ακούστηκαν για το...φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε την Τρίτη, (ο Θεός να το κάνει φόρεμα δηλαδή) η Έλενα Παπαβασιλείου θέλησε να δώσει την δική της απάντηση την επομένη με την κατακόκκινη ρόμπα που επέλεξε για να φορέσει στην εκπομπή Πάνω στην Ώρα.

Ξεκινάει που λέτε η εκπομπή και το πλάνο με την παρουσιάστρια με την κόκκινη ρόμπα κάνει τους πάντες να τα χάσουν. «Πιστεύω πως αυτή είναι η δική ��ου απάντηση στα όσα ειπώθηκαν χτες», της είπε ο Σπύρος Λάμπρου που μάλλον απογοητεύτηκε από την σημερινή επιλογή της συμπαρουσιάστριάς του. Πού πήγε το χθεσινό δείγμα ρούχου; Τι έγινε με το τσιτάκι; Και γιατί την θέση του πήρε η ρόμπα της γιαγιάς; Ρόμπα κανονική όχι αστεία. Με πέτο, ζωνούλα και μάκρος μέχρι το γόνατο!

Η παρουσιάστρια βέβαια έδωσε ρέστα με την ατάκα της: «Κι εγώ αναρωτιόμουνα χθες… μήπως ήταν πολύ κοντό; Ρωτούσα από εδώ, ρωτούσα από εκεί, αλλά άκρη δεν κατάφερα να βγάλω…»


Εμ πώς να βγάλεις αγάπη μου με το μπλουζο-φόρεμα που έβαλες; Και αφού το έβαλες που το έβαλες, την επομένη βγαίνεις με το άκρως αντίθετο; Το άλλο άκρο; Βάλε κάτι πιο… ενδιάμεσο! ‘Η του ύψους ή του βάθους; «Είναι πολύ ωραίο, εκτός εάν το ανοίξεις και από μέσα φανεί τίποτα άλλο», την πείραζαν οι συνεργάτες της, αλλά το Ελενάκι απτόητο.

Να μου το θυμηθείτε, από τώρα και στο εξής, όλοι θα περιμένουν να δούν τι θα φοράει κάθε μέρα… Βρήκαμε θέμα…