Με πάρτι - έκπληξη στην αγαπημένη του ταβέρνα γιόρτασε χθες το βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ονομαστική του γιορτή! Βέβαια, ο παρουσιαστής δεν είχε ιδέα για τις επώνυμες παρουσίες, καθώς η βοηθός του ήταν ο «εγκέφαλος» που οργάνωσε την βραδιά.

Σύμφωνα με το «Πρωινό Mou», ντυμένος total black και με κόκκινη γραβάτα, ο Γρηγόρης δέχθηκε ευχές και διασκέδασε στην ταβέρνα «Νησιώτισσα» στην Πεντέλη, που τον τελευταίο καιρό έχει μετατραπεί σε στέκι του.

Το πάρτι - έκπληξη διοργάνωσε η βοηθός του, Φώφη, η οποία του είπε να βρεθούν για φαγητό με λιγοστούς φίλους. Έλα, όμως, που η βραδιά μετατράπηκε σε... κοσμικό event, με μεζεδάκια και καλή διασκέδαση!

Καλαμαράκια, καραβιδόψυχα, σαρδέλες, μπύρες και κρασί περιλαμβάνονταν μεταξύ άλλων στα καλούδια που γέμισαν τα τραπέζια.

Όσο για το ποιοί βρέθηκαν εκεί; Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ, Γιάννης Λάτσιος, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Μαρία Σολωμού και Πάνος Μουζουράκης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Έυη Δρούτσα με την κόρη της Μαργαρίτα, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη του Mega.

Ο Γρηγόρης χόρεψε το «Έλα Να Με Τελειώσεις» και στο πιάνο που υπήρχε κάθισαν και τραγούδησαν ο Αντώνης Ρέμος και η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ενώ ο... Σπύρος Γρίβας έκανε την μεγαλύ��ερη έκπληξη στον παρουσιαστή χορεύοντας το «Dancing Queen» των Abba!