Με μια βραδιά γεμάτη κέφι γιόρτασε η Ελένη Φουρέιρα την απονομή του διπλά πλατινένιου δίσκου της. Σε συνέντευξή της, η τραγουδίστρια εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον κόσμο για την αγάπη που της δείχνει από τον πρώτο κιόλας δίσκο της, ενώ αποκάλυψε ότι έχει αδυναμία στον καφέ και τρώει λαίμαργα!

Συνεργάτες, φίλοι και επώνυμοι -όπως ο Παναγιώτης Πετράκης, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Ηλίας Βρεττός, η Κατερίνα Στικούδη και το Θηρίο- βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου όπου έγινε η απονομή για να συγχαρούν την Ελένη από κοντά.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάνω Στην Ώρα», η σέξι τραγουδίστρια είπε: «δεν ξέρω ποιά είναι τα αβαντάζ μου! Αυτή τη στιγμή αυτό που νιώθω μέσα μου είναι η ανάγκη να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο που αγόρασε τον δίσκο μου, που με έβαλε στα σπίτια του και με ακούει και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς».

Όσο για το πώς κατάφερε μια τόσο μεγάλη επιτυχία από τον πρώτο κιόλας δίσκο; «Με ατελείωτες ώρες τρέξιμο, πολλή δουλειά και πολλή προσπάθεια, αλλά δεν με ενόχλησε», είπε η ίδια και συνέχισε: «δεν κουράστηκα ούτε στιγμή και νιώθω ότι μπορώ να τρέχω όλη την ώρα για να αποκτήσω ακόμα έναν πλατινένιο δίσκο».

Η Ελένη χαρακτήρισε μεγάλη ευκαιρία την συμμετοχή της στο «Just The 2 Of Us», καθώς αφενός απέκτησε φίλους και αφετέρου έγινε αναγνωρίσιμη σε ένα κοινό που αλλιώς δεν θα την ήξερε, όπως π.χ. τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και αυτοί που δεν βγαίνουν έξω τα βράδια. Μάλιστα, τόνισε πως θα το έκανε ξανά αν της το πρότειναν!

«Είμαι λαίμαργη, τρώω πολύ και λαίμαργα, δεν τρώω σωστά κι ας μην φαίνεται και αυτό είναι βλακιούλα», απάντησε η τραγουδίστρια σε ερώτηση για τις αδυναμίες της, ενώ συμπλήρωσε πως πίνει καθημερινά καφέ κι ας μην της επιτρέπεται λόγω προβλήματος με το στομάχι της.

Τι κάνει πλέον η Ελένη μετά και το τέλος των υποχρεώσεών της στο «Just»; «Κοιμάμαι όσο πιο πολύ μπορώ», απάντησε!