Με τηλεπαρουσιάστρια την Κύπρο απαθανατίστηκε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, που φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της μελαχρινής καλλονής!

Ο γνωστός ηθοποιός -που αυτόν τον καιρό συμμετέχει σε σειρά της κυπριακής τηλεόρασης- φωτογραφήθηκε με την νέα του σύντροφο κατά την διάρκεια εξόδου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και, μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη όπου βρισκόταν για την παράσταση «Το Άνθος Του Κάκτου».

Η γυναίκα που φέρεται να του έκλεψε την καρδιά ονομάζεται Στέλλα Στ��λιανού και παρουσιάζει δελτία ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό «Σίγμα».

Αν και το περιβάλλον της τηλεπαρουσιάστριας δηλώνει πως δεν είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό, Παναγιώτης και Στέλλα συνεχίζουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά με τις κοινές εξόδους τους...

«Υπάρχει κάτι αυτόν τον καιρό που με απασχολεί, αλλά αυτή τη στιγμή είναι τόσο πρώιμο και δεν ξέρω αν θα καταφέρει να ευοδωθεί», είχε δηλώσει πριν από ένα μήνα ο Παναγιώτης στην εκπομπή «Με την Ελίτα» του κυπριακού καναλιού «Σίγμα», προσθέτοντας πως η κοπέλα είναι Κύπρια και εκτός ηθοποιίας.

Ε, αυτό λέμε κι εμείς: η Στέλλα και Κύπρια είναι και εκτός ηθοποιίας, άσε που με τον Παναγιώτη δουλεύουν στο ��διο κανάλι...