Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Διονύση Μακρή και της Δήμητρας Αλεξανδράκη. Ο τραγουδιστής που παραδέχτηκε ότι ήταν μαζί με το γνωστό μοντέλο, αποκάλυψε ότι «Ήμουν ερωτευμένος, είχα μια σχέση σχεδόν ένα χρόνο περίπου, αλλά τελείωσε».

Την περίοδο αυτή δεν δηλώνει ερωτευμένος αλλά όπως λέει «Είμαι ανοιχτός στον έρωτα. Ποιος δεν είναι; Αλλά δεν το κυνηγάω και με το ζόρι».Πως γίνεται όμως να ήταν μαζί με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς ποτέ να τους έχουν «τσακώσει» οι φωτογράφοι; την απάντηση τη δίνει μόνος του: «Αν θέλεις να περνάς καλά και να μη μάθει κανείς τίποτα, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Δεν χρειάζεται να κρύβεσαι».

Με τον ίδιο τρόπο φαίνεται πως κατάφερε να κρύψει και τη σχέση που είχε με επώνυμες στο παρελθόν: «Είχα σχέση με επώνυμες αλλά δεν το έμαθαν οι δημοσιογράφοι».

Έχοντας ένα γιο 12 ετών από την εφηβική του ηλικία, λέει ότι η σχέση τους είναι πολύ καλή: «Μεγαλώνει άψογα με τη μητέρα του. Πλέον είμαστε σχεδόν φιλαράκια».

Όσο για το πιο περίεργο πράγμα που έχει κάνει θαυμάστρια για χάρη του; «έχει έρθει απεγνωσμένα, χτυπούσε την πόρτα, εγώ άλλαζα για να βγω, ετοιμάστηκα της άνοιξα, και μου λέει σε παρακαλώ πρέπει να σε δω πέντε λεπτά να μιλήσουμε. Μου άφησε το εσώρουχο της και έφυγε».

Δείτε τι δήλωσε ο Διονύσης Μακρής στην εκπομπή «Super Star»…