Τα φτερά του για… Γερμανία άνοιξε ο Κώστας Σόμμερ, που αποφάσισε να ξεκινήσει μια καινούργια καριέρα πρωταγωνιστώντας σε καθημερινό γερμανικό σίριαλ.

Στη σειρά, υποδύεται έναν μηχανικό αυτοκινήτων λίγο… «απατεωνάκο» όπως λέει και ο ίδιος: «καλός απατεωνάκος όμως. Δηλαδή έχει να κάνει με κάτι κλεμμένα αυτοκίνητα. Είναι ένας πολύ τρυφερός και γοητευτικός πατέρας και σύντροφος».

Μετά τη συμμετοχή του σε Χολιγουντιανή ταινία, σε ελληνικό σίριαλ αλλά και στο «Dancing With The Stars», ο Kώστας Σόμμερ θεωρεί ότι με το γερμανικό σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί ��ίσως μπορώ να βοηθήσω το προϊόν της Ελλάδας, την τηλεόραση της Ελλάδας. Ίσως φέρουμε κάποιες συμπαραγωγές στην Ελλάδα», λέει αισιόδοξος για τις καινούργιες προοπτικές που ανοίγονται.

Ήδη έχουν αρχίσει και τον μαθαίνουν σιγά σιγά οι Γερμανίδες θαυμάστριες κάτι που όπως λέει «όταν το έχεις ζήσει μια φορά το βλέπεις με άλλο μάτι. Ίσως το διασκεδάζεις λίγο παραπάνω».

Όσο για τις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται την εκρηκτική βραζιλιάνα Ζενιλντα; Ο γοητευτικός ηθοποιός τις διαψεύδει ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν υπάρχει γάμος… όχι αυτή τη στιγμή».

Για όσους τώρα αναρωτιούνται πως τα «καταφέρνει» με τη γερμανική γλώσσα να σας πληροφορήσουμε ότι ήταν κάτι που δεν τον δυσκόλεψε καθόλου καθώς «τα γερμανικά μου είναι όπως τα ελληνικά μου: η μαμά μου είναι γερμανίδα, έβγαλα γερμανικό λύκειο».