Το τραγούδι που έγραψε ο παρολίγον πεθερός της Μαρίας Μπεκατώρου Γιώργος Καρατζαφέρης, είναι πλέον γεγονός!

Με τίτλο «Σκεφτείτε ελληνικά» και ερμηνεύτρια την Μαρία Μπεκατώρου, το τραγούδι του Γιώργου Καρατζαφέρη μιλά για όλα: την Ελλάδα, το μνημόνιο, αλλά και το ελληνικό δαιμόνιο!

Οι στίχοι του έχουν ως εξής:

«Τώρα που ο μισθός έχει μικρότερη αξία, τώρα που η ζωή μας είναι μες στην καχεξία, τώρα που διατάζει το ανελέητο μνημόνιο ήρθε η ώρα για το ελληνικό δαιμόνιο!

Μπορούμε όλοι μαζί να βγούμε μπροστά, αρκεί ν΄αποφασίσουμε σωστά. Μπορούμε όλοι μαζί το φως να το δούμε και φτάνει μεταξύ μας να τα βρούμε.

Σκεφτείτε ελληνικά δεν είναι μακριά η μέρα που η ελπίδα θα γυρίσει, η μέρα που χαμόγελο θ΄ανθίσει, δεν είναι μακριά .Σκεφτείτε ελληνικά, προϊόντα ελληνικά, ελληνικά και μόνο αγοράστε και ευεργέτες της πατρίδας θα΄στε. Σκεφτείτε εθνικά, σκεφτείτε ελληνικά.

Τώρα που στα μάτια σου μπροστά είναι σκοτάδι, φτάνει να σκεφτείς ότι μετά από κάθε βράδυ έρχεται η μέρα και το φως μας πλημμυρίζει είναι κάτι να περιμένεις που αξίζει.

Μπορούμε όλοι μαζί να βγούμε μπροστά, αρκεί ν΄αποφασίσουμε σωστά. Μπορούμε όλοι μαζί το φως να το δούμε και φτάνει μεταξύ μας να τα βρούμε.

Σκεφτείτε ελληνικά δεν είναι μακριά η μέρα που η ελπίδα θα γυρίσει, η μέρα που χαμόγελο θ΄ανθίσει, δεν είναι μακριά .Σκεφτείτε ελληνικά, προϊόντα ελληνικά, ελληνικά και μόνο αγοράστε, και ευεργέτες της πατρίδας θα΄στε. Σκεφτείτε εθνικά, σκεφτείτε ελληνικά».


Ακούστε τη Μαρία Μπεκατώρου να ερμηνεύει το τραγούδι «Σκεφτείτε Ελληνικά» σε στίχους Γιώργου Καρατζαφέρη, όπως μεταδόθηκε αποκλειστικά από την εκπομπή «Super Star»…