Απορία το είχαμε πώς η Άννα Βίσση κρατιέται και δεν έχει ίχνος ρυτίδας στο πρόσωπό της παρά το ότι έχει ξεπεράσει τα 50... Κι ενώ η ίδια έχει παραδεχθεί στο παρελθόν πως έχει κάνει μπότοξ και μικρές επεμβάσεις, τώρα μαθαίνουμε πως κοιμάται ανάσκελα για να μην ζαρώνει το δέρμα της!

Όπως διαβάζουμε στην «Espresso», η γνωστή τραγουδίστρια υποστηρίζει πως η σωστή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου μπορεί να μας σώσει, αφού σε αντίθετη περίπτωση το δέρμα τσαλακώνει με αποτέλεσμα να μην γλιτώνουμε από τις ζάρες.

Και τα μπότοξ που είχε πει παλιότερα ότι έχει κάνει πού πήγανε; Για να σας φρεσκάρουμε την μνήμη, η σταρ είχε δηλώσει στην εφημερίδα «Έθνος» ότι «έχω κάνει μπότοξ και μικρές επεμβάσεις που δεν αλλοίωσαν την εμφάνισή μου», χωρίς να παραλείψει να επικρίνει την... Madonna ότι με τις πλαστικές που έχει κάνει κατάφερε να αλλοιώσει το πρόσωπό της.

Η Άννα κοιμάται ανάσκελα λοιπόν και, έτσι, το προσωπάκι της διατηρείται λείο...

Κάτι τέτοια διαβάζουν οι πλαστικοί χειρουργοί και τους έρχεται να σκίσουν τα πτυχία τους, όσοι εμείς οι υπόλοιποι χτυπάμε (για τον ίδιο λόγο) το κεφάλι μας στον τοίχο!