Καιρό είχαμε να δούμε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να τραγουδάει και ο περιφερειάρχης δεν μας χάλασε χατίρι: πρώτο τραπέζι πίστα στην Κατερίνα Στανίση βρέθηκε και δεν παρέλειψε να πει μεγάλες λαϊκές επιτυχίες.

Νύχτα βγήκε να ελέγξει την Κεντρική Μακεδονία ο κ. Ψωμιάδης και η Στανίση ήταν μόνο η αφορμή. «Θέλω να καλωσορίσω τον Περιφερειάρχη μας, ένα χειροκρότημα για τον κύριο Ψωμιάδη», είπε από μικροφώνου η τραγουδίστρια και ο κόσμος τον αποθέωσε.

Αυτό είδε ο περιφερειάρχης και άρπαξε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει τον «Ταξιτζή» του Διονυσίου!

Σιγά, όμως, που δεν θα έλεγε και τα πολιτικά του ο Ψωμιάδης, που σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα νέα μέτρα: «ν’ αφήσουν τα μαγαζιά να δουλέψουνε, διότι αν βάλουνε λουκέτα και σ’ αυτά τα μαγαζιά τότε "αντίο Ελλάδα"», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο περιφερειάρχης χαρακτήρισε «ξενέρωτους» αυτούς που κυβερνάνε, ενώ «έριξε» ακόμα ένα άσμα.

Ποιό είπε ο Πανίκας; Καζαντζίδη παρακαλώ και «το δικό σου αμάρτημα»! Φυσικά, το πρόγραμμα περιελάμβανε και ντουέτο με την Κατερίνα Στανίση, η οποία και τον ευχαρίστησε δημοσίως.

Μην το ρωτάτε... Και λουλουδοπόλεμο είχε και χαιρετούρες με τους θαμώνες είχε και φωτογραφίες με ξανθιές αιθέριες υπάρξεις!

Και να σκεφτείς ότι η ΕΡΤ ψάχνει για την Eurovision σε «X Factor» και «Greek Idol»... Στις πίστες βρίσκονται τα ταλέντα αγάπη μου!