Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και οι άγγελοι της Victoria's Secret έβαλαν τα γιορτινά τους εσώρουχα και πόζαραν στον φακό.


Μίλησαν βέβαια και για τον έρωτα… Και να πως εκφράζει την αγάπη της η Αντριάνα Λίμα. «Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι. Μπορείς να το κάνεις με ένα δώρο, με λέξεις, μπορείς να το κάνεις με πράξεις. Μου αρέσει να τα συνδυάζω όλα αυτά».


Η Λίλυ Όλντριτζ το σουπερ μοντελ από την Καλιφόρνια αποφεύγει τα πολλά λόγια. «Για να πεις σε κάποιον ότι τον αγαπάς, απλά κάντο. Βγες και πες του σε αγαπώ».


Η Erin Heatherton βρίσκει διασκεδαστικό τον έρωτα. «Το να είσαι ερωτευμένος είναι πολύ αστείο, ιδιαίτερα όταν είσαι νέος. Ξ��πνάς το πρωί και θέλεις πολύ να τον δεις. Έχεις αυτές τις πεταλούδες στο στομάχι που όλοι αγαπάνε».


Η Αντριάνα Λίμα τι και αν έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου τι και αν πολλοί άνδρες έχουν υποκλιθεί στην ομορφιά της δεν ξεχνά τον πρώτο της έρωτα . «Ήταν στο σχολείο κάθε φορά που ερχόταν λέγαμε κοίτα..κοίτα.. έρχεται!! Κι εγώ κρυβόμουν κάπου. Τίποτα δεν συνέβη… Ούτε φιλιά, ούτε αγκαλιές, ήταν απλά έρωτας».


Όπως φαίνεται οι άγγελοι της Victoria's Secret λατρεύουν να… ερωτεύονται..Και ποιος δεν το κάνει άλλωστε?