Αγκαλιά με το μωρό τους, που ήταν τυλιγμένο σε έναν κόκκινο μάρσιπο, βγήκαν από το μαιευτήριο ο Χρήστος Δάντης και η σύντροφός του, Τζένη! Ο τραγουδιστής κρατούσε την κορούλα του σφιχτά και μάλλον φαίνεται πως βρέθηκε η γυναίκα που... θα του βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.

«Είμαστε ευτυχισμένοι, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία για δύο ανθρώπους που αγαπιούνται να κάνουν το παιδάκι τους και να το βλέπουν στη ζωή», είπε ο Χρήστος κατά την έξοδο από το ιδιωτικό μαιευτήριο.

Η μικρή θα πάρει το όνομα Μαριζέτα και ο μπαμπάς ήταν παρών την ώρα του τοκετού.

«Η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη και, ειλικρινά, δεν θα το έχανα με τίποτα και περιμένω και την επόμενη για να ξαναμπώ», δήλωσε ο Χρήστος που έγινε πατέρας για δεύτερη φορά αφού έχει ήδη έναν γιο από τον γάμο του με την Κατερίνα Τοπάζη.

Για πρώτη φορά, πάντως, ακούσαμε και την φωνή της Τζένης, καθώς μέχρι σήμερα μόνο την... βλέπαμε: «βέβαια και ήθελα να είναι ο Χρήστος μέσα μαζί μου, ήταν το πιο σημαντικό για μένα», είπε.

Περιχαρής και ο αδερφός της Τζένης, ο Γιάννης, που σαν καλός θείος δήλωσε πως σημασία έχει να είναι ευτυχισμένο το ζευγάρι.

Όπως έχει ��ηλώσει στο παρελθόν, ο τραγουδιστής περιμένει να λήξουν οι δικαστικές του διαφορές με την Φλώρα Θεοδώρου ώστε να παντρευτεί την αγαπημένη του.