Συζήτηση για λάστιχα, μπουλόνια, ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση είχε το πρωί η Ελένη. Μιλάμε για πολύ κέφι.

Ο Καφές πρόβαλε συνέντευξη της Δέσποινας Καμπούρη, που μίλησε με φόντο το… συνεργείο αυτοκινήτων του πατέρα της και είπε ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που της έμαθε ο μπαμπάς είναι να αλλάζει λάστιχο. Τι ήταν να το πεί; Μόλις τελείωσε το βίντεο, το πάνελ άρχισε να σχολιάζει το πόσο εύκολο είναι να αλλάξει κανείς λάστιχο. Η Ελένη ξεσπάθωσε: «Τι λέτε παιδιά; Εμένα δηλαδή, ευτυχώς δεν μου έχει τύχει να μου σκάσει το λάστιχο. Νομίζω όμως ότι εάν μου τύχει τέτοιο πράγμα, θα βγω έξω, θα πλαντάξω στο κλάμα και δεν θα ξέρω πώς να το αλλάξω. Ε, τι θα κάνω θα φωνάξω και κάποιος θα σταματήσει…»

Τι θα κάνεις Ελένη μου; Θα πάρεις τηλέφωνο τον Ματέο να έλθει να σου αλλάξει το… λάστιχο! Αυτό θα κάνεις.

«Μην φοβάσαι, θα γίνει ουρά ποιος θα σου πρωτο-αλλάξει το λάστιχο», πετάχτηκε αμέσως ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Γιατί εσείς νομίζετε ότι όλοι άντρες ξέρουν να αλλάζουν λάστιχο;», αναρωτήθηκε η Ελένη που είχε πολύ σοβαρό θέμα με τα λάστιχα των αυτοκινήτων και το πώς τα αλλάζουμε. Ολη η κουβέντα έγινε γιατί μετά η εκπομπή φιλοξενούσε κι άλλη, δεύτερη συνέντευξη, αυτή τη φορά από μία γυναίκα στο Αιγάλεω, που διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων.

Εκείνη την στιγμή, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος βρήκε την ευκαιρία και πέταξε ένα καρφί από εδώ μέχρι απέναντι: «Καλά όλα αυτά που λέτε, αλλά εγώ ένα έχω να πω: Ο Κος Καμπούρης, ο πατέρας της Δέσποινας, έμαθε στην κόρη του να αλλάζει πέντε μπουλόνια. Εμείς τι θα μάθουμε στα παιδιά μας πώς να διορθώσουν το μακιγιάζ τους;»

Αφού «λιποθύμησε» από τα γέλια, η Ελένη σοβαρεύτηκε: «Πέρα από την πλάκα, πρέπει να μάθω να αλλάζω μπουλόνια. Είναι σοβαρό το θέμα. Αν μείνω ποτέ από λάστιχο, τι θα κάνω; Εάν μου φύγει το μπουλόνι και η ρόδα μαζί και ο διπλανός μου στο δρόμο μου φωνάξει να πιάσω το λάστιχο, τί θα κάνω;» Ο Γρηγόρης βέβαια την καθησύχασε ότι δεν είναι τίποτα το τρομερό αυτό και ότι είναι κάτι παραπάνω από εύκολο να αλλάξει λάστιχο, αλλά μάλλον δεν την έπεισε: «Στην τελική, πού είναι όλα αυτά που μου λέτε, ο γρύλος, το λάστιχο, τα μπουλόνια, στο αυτοκίνητο;»

«Ναι καλέ! Στο πορτ μπαγκάζ είναι, εγώ ξέρω να αλλάζω λάστιχο», της είπε ένα από τα κορίτσια του πάνελ και την έκανε έξαλλη. «Εάν δεν σε βγάλω το μεσημέρι να μου δείξεις έξω από το πλατό πώς αλλάζουμε λάστιχο, να μου τρυπήσεις την μύτη!».

Αυτό να δούμε: Την Ελένη κάτω από το αυτοκίνητο να αλλάζει λάστιχο και τι στον κόσμο. Αχ Ελένη μου... τώρα το θυμήθηκες ότι δεν μπορείς να μπεις κάτω από το αμάξι; Τόσο καιρό γιατί δεν το έλεγες; Πλάκα πλάκα - μεταξύ μας τώρα - και κάτι τέτοιο να της συμβεί, μια χαρά θα τα καταφέρει… Eίναι βέβαιον...