Μπορεί να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου και μέσα στο γήπεδο να φαίνεται αμείλικτος και σκληρός αλλά κατά βάθος είναι ένας γλυκούλης χαζομπαμπάς!


Δε το λέμε εμείς, το λέει ο ίδιος ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τονίζει ότι έχει γίνει πιο υπεύθυνος από τη στιγμή που απέκτησε γιο!


«Η πατρότητα είναι κάτι που σε επηρεάζει έντονα. Σε κάνει πιο υπεύθυνο» τόνισε ο σούπερταρ της Ρεάλ Μαδρίτης για να προσθέσει με… φυσικότητα: «Εννοείται ότι ��λλάζω πάνες στο γιο μου! Δεν είναι και το καλύτερο πράγμα στον κόσμο αλλά το κάνω».


Τι όνειρα, όμως, μπορεί να έχει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου για τον πρωτότοκο γιο του; Τι άλλο από το να τον κάνει.. ποδοσφαιριστή!

Μιλώντας στην ισπανική Μάρκα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε πως θα ήθελε να γίνει ο διάδοχός του: «Θα ήθελα πολύ να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Να γίνει ο διάδοχος μου και να δούμε πόσο ψηλά μπορεί να φθάσει» τονίζει ο Πορτογάλος σούπερσταρ ο οποίος όμως σπεύδει να συμπληρώσει ότι δε θα τον επηρεάσει με τη θέληση του: «Ανεξάρτητα με το τι επιθυμώ, όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο Jr, θα γίνει ό,τι θέλει ο ίδιος».


Πάντως, αν πιστέψουμε μια δήλωση του Πορτογάλου στην εφημερίδα, ο μικρός ήδη έχει ποδοσφαιρικά γονίδια αφού για να κοιμηθεί… θέλει να δει τον μπαμπά του να σκοράρει! «Ο γιος μου πάει νωρίς για ύπνο συνήθως. Μια μέρα, όμως, η μητέρα μου με πήρε μετά από έναν αγώνα της Ρεάλ και μου είπε ότι δεν πήγαινε με τίποτα για ύπνο μέχρι που με είδε να σκοράρω ένα γκολ. Μετά από 5 λεπτά είχε ήδη αποκοιμηθεί…»!