Το σήριαλ με θέμα εάν η Ζέτα Μακρυπούλια είναι καλή ηθοποιός, αλλά και το εάν είναι καν ηθοποιός συνεχίζεται. Όπως φαίνεται, άλλοι ηθοποιοί απαντούν στο θέμα ίσως για να προκαλέσουν με τις δηλώσεις τους εναντίον της Ζέτας και άλλοι την στηρίζουν, λέγοντας ότι δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει και να κατηγορεί ένα πρόσωπο δημοσίως.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας που μίλησε στο ΕΓΩ Weekly ρωτήθηκε για το θέμα του Γεράσιμου Γεννατά και του Χρήστου Λούλη, που κατηγόρησαν την Ζέτα Μακρυπούλια για τα όσα κάνει στην σοουμπιζ, ενώ αμφισβήτησαν το υποκριτικό της ταλέντο. Ο ηθοποιός απάντησε: «Και καλά κάνουν. Γιατί να την θεωρούν; Oταν η κα Μακρυπούλια θα φτάσει να κάνει τα πράγματα που έχει κάνει ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο Χρήστος Λούλης, εγώ ή κάποιοι άλλοι ηθοποιοί, τότε ενδεχομένως θα μπορούμε να την θεωρούμε συνάδελφο. Άλλωστε, και εμάς η κυρία Μακρυπούλια δεν μπορεί να μας θεωρεί συναδέλφους, εφόσον δεν έχουμε κάνει σαραντα πέντε χιλιάδες φωτογραφήσεις σε περιοδικά ως μοντέλα. Και δικαίως. Δεν έχει κάτι κακό αυτό που είπαν τα παιδιά».

«Απέναντι» από τον Τσαρούχα στήθηκε ο Στρ. Τζώρτζογλου το πρωί της Πέμπτης, στο Πρωινό mou, όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για το επίμαχο θέμα, με αφορμή αυτό που είχε πει ο Οσκαρ Γουάϊλντ ότι η ομορφιά είναι ανώτερη της διάνοιας γιατί είναι αυταπόδεικτη, αλλά και ότι όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί ηθοποιοί, εκτός από μερικούς καλούς ηθοποιούς. Ο Στράτος Τζώρτζογλου δήλωσε ότι ο μόνος λόγος που ένας άνθρωπος βγαίνει για να πει δημόσια κάτι τέτοιο είναι για να προκαλέσει ντόρο και όχι γιατί πραγματικά το πιστεύει.

«Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να κοιτάζει την δουλειά του και την ζωή του και κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει κανέναν. Μπορεί για κάποιους ρόλους, κάποιος ηθοποιός να είναι τέλειος. Και για κάποιους άλλους να μην κάνει. Αυτό δεν εμπεριέχει τίποτα κακό».

Και συνέχισε πιο συγκεκριμένα: «Αυτές οι δηλώσεις προϋποθέτουν μία κρυμμένη ατζέντα του στιλ ότι αν το πω αυτό θα προκαλέσω ντόρο. Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι ο καθένας αποδεικνύει τι είναι μέσα από αυτά που κάνει».

Δουλειά δεν είχαν και βρήκαν οι ηθοποιοί... να τα βάλουν με την Ζέτα...