Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται στη showbiz που όπως φαίνεται… ερωτεύτηκε! Νέα ζευγάρια, μεγάλοι έρωτες και επανασυνδέσεις έχουν την τιμητική τους αυτό το διάστημα, με τους επώνυμους να το χαίρονται και με το παραπάνω.


Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται να πλέει η Αθηνά Οικονομάκου, που είδε και απόειδε με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και αποφάσισε να προχωρήσει παρακάτω: Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η νεαρή ηθοποιός συνάντησε τον έρωτα στο πρόσωπο του Ραούλ, ενός νεαρού τον οποίο γνώρισε σε club στο Κολωνάκι. Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί, ενώ εκείνη δεν σταμάτησελεπτό να του μιλάει.


Τον έρωτα φαίνεται όμως πως βρήκε και η Χριστίνα Αλεξανιάν, στο πλε��ρό του Άλκη Κούρκουλου. Οι ίδιοι μπορεί να μην το παραδέχονται και να υποστηρίζουν ότι είναι μόνο φίλοι καθώς γνωρίζονται πολλά χρόνια, αλλά όπως είπαμε, ο έρωτας δε κρύβεται και τα πρόσωπο της Χριστίνας Αλεξανιάν «μιλά» από μόνο του: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Με πετυχαίνετε σε μια φάση της ζωής μου που είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη. Και χαίρομαι πολύ γι΄αυτό».


Ερωτοχτυπημένος και ο Αλέξανδρος Παρθένης που ο φωτογραφικός φακός τον τσάκωσε να φιλά με πάθος μια όμορφη μελαχρινή παρουσία που φαίνεται πως είναι η νέα του αγαπημένη.


Τον έρωτα (ξανα)ζουν και η Κατερίνα Καινούργιου με τον καλό της Ευγένιο Κατραβά. Μετά από μια περίοδο χωρισμού, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.


Δείτε στο βίντεο τους νέους έρωτες της showbiz…