Τον μόλις οχτώ εβδομάδων γιο τους παρουσιάζουν για πρώτη φορά ο John Travolta και η Kelly Preston. Ο μελαχρινός Benjamin με τα γαλάζια μάτια, είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο του ζεύγους Travolta που ήρθε να δώσει μια νέα νότα μετά το χαμό του μεγαλύτερου γιου τους Jett.

«Έφερε έναν ανανέωση στο σπίτι μας, αποκτήσαμε όλοι ένα νέο σκοπό. Είναι μια νέα αρχή για όλους μας» λέει ο 56χρονος Travolta που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι κρατά στα χέρια του το μικρό αγγελούδι. «Προσπαθούσαμε για τρία χρόνια και όταν τελικά συνέβη αισθανθήκαμε ευλογημένοι» θυμάται η 46χρονη Preston που γέννησε με καισαρική: «ήταν μια μαγική στιγμή! Με κοιτούσε κατάματα».

Με το που έμαθε ότι είναι έγκυος, πήγε στον Travolta που κοιμόταν, τον ξύπνησε και του το είπε: «Και οι δυο κλαίγαμε από συγκίνηση και χαρά». Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε για φύλακα άγγελο της εκτός από τη 10χρονη κόρη της Ella και τον σύζυγο της που τη φρόντιζε συνεχώς: «την πρόσεχα, είναι κάτι που αξίζει κάθε γυναίκα. Tην ενθάρρυνα συνεχώς, και την προέτρεπα να περνά πολύ χρόνο με τις κολλητές της σε SPA».


Πως είναι όμως σαν μπαμπάς ο Travolta; «Είναι υπέροχος πατέρας. Αλλάζει τις πάνες του Benjamin και δεν έχει πρόβλημα να τον ταΐσει με μπουκάλια μητρικού γάλακτος», λέει η 46χρονη ηθοποιός. Ωστόσο, η μεγαλύτερη θαυμάστρια του μικρού Benjamin στην οικογένεια είναι η 10χρονη αδερφή του Ella που έχει ενθουσιαστεί με την άφιξη του: «Όταν τον είδε από κοντά τον ερωτεύτηκε. Δεν μπορούσε να τον σταματήσει να τον φιλάει»θυμάται ο Travolta.

Έχοντας συμπληρώσει 20 χρόνια γάμου, το ζεύγος Travolta ατενίζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία, ενώ έχουν δημιουργήσει στη μνήμη του 16χρονου Jett, το ίδρυμα «Jett Τravolta» ώστε να βοηθά τα αυτιστικά παιδιά αλλά και όσα γενικότερα χρήζουν ιατρικής περίθαλψης. «ο Jett ήταν ο καλύτερος γιος που θα μπορούσε να έχει μια οικογένεια» λέει το ζευγάρι, που παρά την άφιξη του νέου μέλους, δεν θα ξεχάσει ποτέ τον πρωτότοκο του.


Πηγή:«Hello