Την πρώτη της δημόσια έξοδο έκανε η Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια της υγείας της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Μπορεί η λοίμωξη του αναπνευστικού να την κράτησε «εσώκλειστη» για δυο ολόκληρες εβδομάδες, όμως κατάφερε να ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις της και να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά και στα δυο της παιδιά, την Μελίνα και τον Γιώργο, που υπ��ραγαπά.

Εκμεταλλευόμενη το ηλιόλουστο πρωινό του Σαββάτου 15 Ιανουαρίου, πήρε από το χέρι τα παιδιά της, και έκαναν βόλτα στα μαγαζιά της Κηφισιάς χαζεύοντας τις βιτρίνες. Άλλωστε πλησιάζουν και τα γενέθλια της επτάχρονης Μελίνας στις 7 Φεβρουαρίου και η Δέσποινα ήθελε να πάρει ιδέες για το δώρο που θα της αγοράσει.


Με casual chic look, μαμά και παιδιά έκλεψαν τις εντυπώσεις αφού η Δέσποινα Βανδή επέλεξε τόσο για τον εαυτό της όσο και για τα παιδιά της, ζεστές ζακέτες και άνετες μπότες.

Μετά τη βόλτα στα μαγαζιά, επέστρεψαν οικογενειακώς στο σπίτι τους στο Κεφαλάρι για να περάσουν και λίγο ακόμα χρόνο μαζί, αφού όσο ήταν άρρωστη η Δέσποινα, οι στιγμές αυτές έλειψαν στην οικογένεια τους:«Μαμά ήρθες πάλι και γέμισε το σπίτι μας με λάμψη», είπε η Μελίνα στην Δέσποινα Βανδή και τη συγκίνησε.


Όλα επέστρεψαν λοιπόν στους κανονικούς τους ρυθμούς, αφού το ίδιο βράδυ η Δέσποινα εμφανίστηκε και στο νυχτερινό κέντρο «VOX» όπου τραγουδά. Ωστόσο, περιόρισε τη διάρκεια του δεύτερου της προγράμματος μιας και ο θεράπων ιατρός της, της συνέστησε να μην το παρακάνει τον πρώτο καιρό.


Πηγή: ΟΚ, Ηello