Καλεσμένη στο «Πρωινό mou» ήταν σήμερα η Βάσω Λασκαράκη, η Λουκία από την «Πολυκατοικία», που μίλησε σχεδόν αποκλειστικά για τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη και το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

«Βαριέμαι τους γάμους», παραδέχεται η ηθοποιός, που όπως είπε δεν το βλέπει να παντρεύονται με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, γιατί ούτε αυτός το έχει. «Μου αρκεί η συγκατοίκηση», είπε, ενώ αποκάλυψε ότι δεν ζηλεύει καθόλου τον Γιάννη, παρόλο που έχει πολλές θαυμάστριες.

Όσον αφορά τις δουλειές του σπιτιού… τις έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η Βάσω, αφού «οι άντρες είναι σαν μεγάλα παιδιά». Και ο Γιάννης το ίδιο όπως φαίνεται.

Η Βάσω αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα της σχέση τους, λέγοντας πώς για πολύ καιρό ήταν απλά μαζί στα γυρίσματα και ξαφνικά μια μέρα τους «βγήκε». Αυτό που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ είναι ότι γέλαγε τόσο πολύ με τα αστεία του Γιάννη που δεν μπορούσε να γυρίσει σκηνή.

Η ηθοποιός συγκινήθηκε πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να κλάψει, κατά την διάρκεια της εκπομπής, όταν στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε η «κολλητή» της από την Θεσσαλονίκη.

Οι δυο τους έχουν να τα πουν πολύ καιρό από κοντά και κουβέντα στην κουβέντα τις έπιασε το παράπονο και να σου το κλάμα! Εν τω μεταξύ, η Φαίη Σκορδά, που είναι σε ενδιαφέρουσα είναι ιδιαίτερα ευσυγκίνητη και παραλίγο να βάλει και αυτή τα κλάματα!

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη της Βάσως στο βίντεο που ακολουθεί…