Την δεύτερη δημόσια εμφάνισή τους μέσα σε έναν μήνα πραγματοποίησαν η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης, που βρέθηκαν στην Avant Premiere της ταινίας The Tourist.

Η ηθοποιός και ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Χαραγκιώνη είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και όλα δείχνουν ότι η επισημοποίηση της σχέσης τους δεν θα αργήσει να έλθει.

Πριν από λίγο καιρό, η ίδια η ηθοποιός, σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως το 2011 θα είναι μια χρονιά καθοριστική για τα προσωπικά της, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί. Από την πλευρά του, ο κος Χαραγκιώνης διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ και δεν του αρέσει να δίνει καμία λαβή για σχόλια. Οι εμφανίσεις του άλλωστε με την πρωταγωνίστρια από το σήριαλ «Η ζωή της άλλης» είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ολοι, όμως, πρόσεξαν τον γοητευτικό και σοβαρό κύριο που καθόταν πριν από λίγους μήνες δίπλα από την Ευδοκία, στην πρεμιέρα της παράστασης «Το παιχνίδι της μοναξιάς» με πρωταγωνιστές τον Δάνη Κατρανίδη και τη Χρύσα Παπά.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι οι οικογένειες του ζευγ��ριού έχουν γνωριστεί και ότι ήδη ο γάμος έχει συζητηθεί. Όμως, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των δύο είναι πολλές και κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο για εκείνους να γίνει εύκολα και από την μια στιγμή στην άλλη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε χημεία ανάμεσά τους. Αυτή η κοινή τους εμφάνιση ήλθε μόλις λίγες ημέρες μετά από τα εγκαίνια εμπορικού κέντρου στο οποίο παραβρέθηκαν και πάλι μαζί.