Στο φαί το έριξαν πρωί πρωί ο Θανάσης Πάτρας με τον καλό του φίλο και συνεργάτη του στο ραδιόφωνο Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και τι δεν είπε ο Γρηγόρης στους Νηστικούς Πράκτορες που ήταν καλεσμένος...

Κατ’αρχήν ο Γρηγόρης μίλησε για το πόσο πολύ του αρέσει το φαγητό, αλλά και εάν του αρέσει, η γυναίκα που είναι μαζί του, να ξέρει να μαγειρεύει. «Δεν με ενδιαφέρει εάν η γυναίκα που είναι μαζί μου, ξέρει να μαγειρεύει, αλλά θα ήθελα να προσπαθήσει. Παίζει ρόλο το φαγητό, αλλά όχι αυτόν που λένε πολλοί». Λατρεύει την τηγανιά, την οποία απολαμβάνει με μπόλικο ψωμί που βουτάει στην σάλτσα της και ��πεχθάνεται τα φασολάκια, εξαιτίας της… μυρωδιάς τους!

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έχει φάει φίδι, την περίοδο που ήταν στην Μαλαισία, αλλά και κατσαρίδα, η οποία μάλιστα στην συγκεκριμένη περιοχή, μαγειρεύεται λιαστή. «Υπάρχει μία σειρά εντόμων, τα οποία μαγειρεύονται λιαστά και τα οποία έχουν γεύση ξηρών καρπών. Η λιαστή κατσαρίδα έχει την γεύση που έχουν τα μαύρα σπόρια».

Θέλετε να μάθετε τι έχει πάντα στο ψυγείο του ο Γρηγόρης; Μουστάρδα και κέτσαπ, παγάκια και τυρί.

Mε πολύ δόση χιούμορ, ο Γρηγόρης απάντησε στην ερώτηση, τί θα έκανε εάν ήταν ναυαγός σε ένα νησί και έπρεπε να επιλέξει να κρατήσει δίπλα του έναν σεφ ή μία πολύ όμορφη γυναίκα. «Εάν η γυναίκα ήταν σεφ, ακόμη καλύτερα…Πέρα από την πλάκα, είναι δεδομένο ότι θα ήθελα να κλείσω τα μάτια μου με μία πολύ όμορφη γυναίκα».

Στο τέλος, ο Γρηγόρης αποκάλυψε εάν πιστεύει στον όρο «αφροδισιακό φαγητό».

«Είναι να σου κάνει… κούκου παιδί μου. Αμα δεν είσαι σε φάση και όλη την θάλασσα με τον Ποσειδώνα να φας, δεν θα κάνεις τίποτα!»