Τις ικανότητές του στο μπάσκετ, ως παλιός μπασκετμπολίστας θυμήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό mou, όπου ήταν καλεσμένος μαζί με το έτερόν του ήμισυ από το Just the two of us, Μαρία Μπεκατώρου.


Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε αυτό που είχε πει πριν και από λίγο καιρό ότι είχε κλείσει ένα ολόκληρο σινεμά για την αγαπημένη του, με στόχο να της κάνει πρόταση γάμου, κι εκείνη δεν πήγε ποτέ! «Γενικά, όταν είμαι ερωτευμένος, δεν έχω κανένα όριο. Θα το ξαναέκανα άνετα και πολύ ευχαρίστως! Εχω ξανακάνει άλλωστε τρέλα.Είχα βρεθεί σε έναν χώρο που δεν μπορούσες να πας γρήγορα, στο εξωτερικό και εκεί που δεν το περίμενε, με είδε μπροστά της. Αυτά τα κάνω γενικά. Αλλά είμαι χαρακτήρας του «μέχρι να τα πάρω». Εξάλλου, έχω δύο ακόμη αδελφές και δεν θέλω να κάνω στις γυναίκες αυτά που απεχθάνομαι να κάνουν στις αδελφές μου», δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Νομίζω όμως ότι τελικά, όταν τα δίνεις όλα, στο τέλος η γυναίκα φεύγει. Οι γυναίκες δεν εκτιμούν τους άνδρες που τους δίνουν πολλά», κατέληξε.

Λίγη ώρα πριν, η Μαρία Μπεκατώρου επανέλαβε το πόσο τυχερή νιώθει που βρέθηκε στο ριάλιτι χορού του Γιώργου Καπουτζίδη. «Τα πρώτα χρόνια δεν με ήξερε κανείς. Μετά άρχισαν να με καλούν στις εκπομπές και μετά μου έκαναν μία πρόταση για να συμμετέχω σε πάνελ. Μου πρότειναν να γίνω πανελίστρια. άρχισαν να με παίζουν ο Λαζόπουλος, ο Κανάκης… όλοι. Ήξερα ότι λίγος κόσμος με ξέρει. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γίνει όλο αυτό που έγινε».

Αποκάλυψε μάλιστα πώς ένιωσε όταν της πρότειναν να κάνει εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα: «Με είχαν ρωτήσει κάποτε εάν θα έκανα εκπομπή με τον Λιάγκα αλλά εγώ φοβάμαι και νομίζω ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω αυτό. Γενικά, δεν θέλω να φύγω από το κανάλι μου. Κάνω εκπομπή εκεί 18 χρόνια και είμαι τόσο πολύ δεμένη με το Τηλεάστυ και την οικογένεια Καρατζαφέρη που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. Άλλωστε, δεν το πίστευα ότι η παρουσία μου εκεί θα πάρει τέτοιες διαστάσεις».