Καλεσμένη στην εκπομπή «10-1 Μαζί» ήταν η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία αποκάλυψε ότι πριν από λίγες ημέρες βαπτίστηκε η έξι μηνών κόρη της.

«Ήταν σε στενό κύκλο και νονός ήταν ο γυναικολόγος μου». Η μικρή κόρη της οικογένειας Ίβιτς, πήρε το όνομα του μπαμπά Ήλια. «Την βαπτίσαμε Ηλιάνα. Μας άρεσε το όνομα», είπε η Ελένη Πετρουλάκη η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι παίκτρια στο σώου «Dancing with the stars».

«Θέλει χρόνο και εγώ δεν έχω. Έχω τα παιδιά. Με ένα μωρό 6 μηνών στο σπίτι δεν έχεις χρόνο. Προτεραιότητα μου είναι η οικογένεια και τα παιδιά».

Η γυμνάστρια, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έχει συμμετοχή σε κάποια εκπομπή, απάντησε ότι δεν θα την ενδιέφερε "να κάνει τηλεόραση απλώς για να κάνει" και δεν θα ήθελε να παρουσιάσει «τίποτα διαφορετικό από αυτό που ξέρει και αφορά στον αθλητισμό».

Με αφορμή την αποχώρηση μιας κοπέλας από το ριάλιτι «next top model», η οποία ήταν επίσης καλεσμένη στο στούντιο της εκπομπής, η Ελένη Πετρουλάκη επεσήμανε ότι δεν θα ήταν αρνητική εάν οι κόρες της τις έλεγαν ότι θέλουν να γίνουν μοντέλα, αφού όμως πρώτα είχαν σπουδάσει. «Μια γυναίκα πρέπει να έχει προσωπικότητα, σχετική μόρφωση, να μπορεί να σταθεί», είπε, διευκρινίζοντας βέβαια ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα κορίτσια που ακολουθούν το δρόμο του μόντελινγκ.