Περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια εκτιμάται ότι θα βγάλει η Lady Gaga ΜΟΝΟ για το νέο έτος, που όπως φαίνεται της μπήκε καλά!


Η εκκεντρική τραγουδίστρια που αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο, είναι έτοιμη να κατακτήσει το πάνθεον των πιο ακριβοπληρωμένων τραγουδιστριών το 2011, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Forbes.


Οι υπεύθυνοι του περιοδικού, θεωρούν ότι η ήδη τεράστια περιουσία της αναμένεται να διπλασιαστεί μέσα στο νέο χρόνο, από περιοδείες και πωλήσεις άλμπουμ.


Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο για τους επόμενους έξι μήνες, η 25χρονη τραγουδίστρια έχει προγραμματίσει να εμφανιστεί σε 41 shows από τα οποία θα «βγάλει» 33 εκατομμύρια δολάρια, περίπου δηλαδή 800.000 δολάρια ανά εμφάνιση!


Με το που κυκλοφορήσει μάλιστα και ο νέος της δίσκος «Born This Way», στον τραπεζικό της λογαριασμό θα προστεθούν επιπλέον 45 εκατομμύρια δολάρια (ή ένα εκατομμύριο δολάρια τη μέρα!)


Η Gaga, που εκτός από καλλιτέχνης είναι και επιχειρηματίας, προωθεί μια σειρά προϊόντων που έχουν τη δική της επωνυμία, τα οποία αναμένεται να της αποφέρουν άλλα 5-10 εκατομμύρια δολάρια!


Αν σε όλα αυτά τώρα συνυπολογίσουμε και τα κέρδη από λοιπές δραστηριότητες, το συνολικά κέρδη ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια δολάρια.


Καταραμένη φτώχια!...