Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ενώ τραγουδούσε πάνω στην πίστα περιέγραψε η Βάσια Ρήγα. Η τραγουδίστρια, έπεσε θύμα πυροβολισμού μέσα στο νυχτερινό κέντρο την ώρα που δούλευε, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.


«Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι μου συνέβη αυτό» είπε η Βάσια Ρήγα στην Τατιάνα Στεφανίδου, περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό το σοκ που έζησε: «Αρχίζει το πρόγραμμα μου κανονικά, τραγουδάω, βλέπω τον κόσμο που είναι από κάτω και την ώρα που πάω να γυρίσω προς τα πίσω και είμαι κάπως πλάγια γυρισμένη, Ακούω τον πρώτο πυροβολισμό. Ακούω τον δεύτερο, ακούω τον τρίτο. Βλέπω την ορχήστρα να λείπει, κοιτιέμαι, και βλέπω να τρέχουν αίματα. Τότε συνειδητοποίησα ότι τραυματίστηκα γιατί εκείνη την ώρα δεν ένιωθα τον πόνο, τον ένιωσα αργότερα. Ήταν τόσο μεγάλο το σοκ, που δεν καταλάβαινα. Με μάζεψε ένας θαμώνας».


Αφού μεταφέρθηκε αιμόφυρτηστο νοσοκομείο, οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματα της και διαπίστωσαν ότι παρόλο που η σφαίρα την διαπέρασε μεταξύ πλευρού και κοιλιάς, δεν είχε σημειωθεί κάποια ανεπανόρθωτη βλάβη. Ο δράστης της επίθεσης δεν βρέθηκε ποτέ, αφού με το που την πυροβόλησε, «έφυγε τόσο γρήγορα που κανένας δεν πρόλαβε ούτε να τον δει ούτε να τον πιάσει».


Ποιος ήταν όμως αυτός ο άνθρωπος που έφτασε στο σημείο να την πυροβολήσει; Ακόμα και η ίδια μέχρι και σήμερα αδυνατεί να δώσει απάντηση: «Οι επιλογές μου όλα αυτά τα χρόνια όσον αφορά στις σχέσεις μου, τις παρέες και τις συνεργασίες μου ήταν τόσο συγκεκριμένες, που δεν πάει το μυαλό μου σε κάτι συγκεκριμένο. Μπορεί να υπέπεσα στην αρρωστημένη λογική κάποιου θαυμαστή. Δεν το ξέρω».


Το συμβάν αυτό μπορεί να της προκάλεσε σοκ και να την έχει στιγματίσει μέχρι και σήμερα όπως λέει, όμως την βοήθησε να αναθωρήσει και πολλά πράγματα για τη ζωή της: «Το σημαντικότερο δεν είναι πια να είμαι υγιής αλλά να είμαι εν ζωή γιατί όταν είμαστε εν ζωή τα παλεύουμε όλα, ακόμα και την υγεία!»


Δείτε πως περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στην εκπομπή «Αξίζει να το Ζεις» και στην Τατιάνα Στεφανίδου...