Καλεσμένος στο «Πρωινό mou» ήταν σήμερα το πρωί ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την δήλωση του Χρήστου Λούλη ότι η Ζέτα Μακρυπούλια δεν είναι ηθοποιός.


Θέλοντας να εκφράσει την άποψη του επί του θέματος, επικαλέστηκε τις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει για το ίδιο θέμα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, λέγοντας χαρακτηριστικά στο πλατό του Mega: «Συμφωνώ απολύτως με τα όσα είπε ο Χριστόφορος, απολύτως! Στην Ελένη ήτανε..».«Τη Μενεγάκη», συμπληρώνει η Φαίη, «βεβαίως» κάνει ο Λιάγκας,με τον Καπουτζίδη απτόητο να συνεχίζει να μιλά για το θέμα.


Ελα όμως που ο Λιάγκας ήταν «στη γωνία» και τον περίμενε! Με το που τελείωσε λοιπόν, του την πέταξε τη σποντίτσα του! «Όλοι τη Μενεγάκη βλέπετε ε;» είπε και το έριξε στα γέλια για να μην φανεί έντονη η ταβανόπροκα! «Ήταν αυτό το θέμα βρε συυ…. Γιώργο!»απάντησε κάπως ενοχλημένος ο Καπουτζίδης, για να εισπράξει την απάντηση του Γιώργου Λιάγκα: «Και εμείς όταν δεν θα κάνουμε εκπομπή τη Μενεγάκη θα βλέπουμε».


Αλλά όχι… δεν τον άφησε έτσι ο Γιώργος Καπουτζίδης που θέλοντας να του δείξει ότι ΟΛΑ τα παρακολουθεί του είπε όλο νοήμα: «Δεν σε είδα εγώ;! Aφού σε είδα όταν με είπες σουπιά»!


Ε… μετά απ΄αυτό ήρθε η ώρα να πάρει το λόγο και η Φαίη, που έριξε ένα παγωμένο γελάκι αμηχανίας, δίνοντας πάσα για διαφημιστικό διάλειμμα.


Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο…