Όχι που δεν θα έβγαζε είδηση η συνάντηση Λιάγκα-Καπουτζίδη. Ο Γιώργος – όχι ο Λιάγκας, ο Καπουτζίδης – πήγε στο πρωινό του Mega, για τους πει και από κοντά πόσο πολύ ενοχλήθηκε όταν ο παρουσιαστής του Πρωινού mou τον είπε «σουπιά». Σιγά που θα του χαριζόταν.

Ένας από τους συνεργάτες του πάνελ τον ρώτησε στον αέρα: «Σε έχει στενοχωρήσει κάτι, ένα σχόλιο ή μια κριτική που σου ασκήθηκε;» Πετάγεται ο Λιάγκας και λέει «ποια αρνητική κριτική δεν του έκανε κανείς αρνητική κριτική εγώ σουπιά τον είπα!»

Παγώνει ο Καπουτζίδης που περίμενε πως και πώς την πάσα και αρχίζει: «Θέλω να πω ότι την μέρα που το είπες αυτό, στενοχωρήθηκα τόσο πολύ μου έμεινα νηστικός όλη την Δευτέρα. Εάν είσαι τόσο στενοχωρημένος και εξαντλημένος, το τελευταίο που θες να ακούσεις είναι ότι είσαι και σουπιά από πάνω…»

Ο Λιάγκας απολογήθηκε και εξήγησε τους λόγους που αποκάλεσε δημόσια τον Καπουτζίδη «σουπιά».

«Θέλω να πω κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό στον πολύ κόσμο. Οταν έγινε ο πρώτος μεγάλος καβγάς ανάμεσα στην Αθηναϊδα Νέγκα και την Μαριάννα Πολυχρονίδη, ο Γιώργος Καπουτζίδης πήρε τηλέφωνο τους υπευθύνους του mega και τους είπε ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να συνεχίσει να παρουσιάζει ένα σόου τύπου ριάλιτι και ότι εάν συνεχιστεί αυτό θα σταματήσει. Εκείνος ας πούμε στον αέρα δεν έκανε τίποτα για να ενισχύσει την κόντρα τους, αλλά τις παρακάλεσε να σταματήσουν. Εγώ θα τους έκαναν να πιαστούν μαλλί με μαλλί. Είσαι έξυπνος και καλός παρουσιαστής, εγώ αυτό ήθελα να πω, ότι ξέρεις πώς να χειριστείς μία δύσκολη στιγμή, αλλά χρησιμοποίησα ατυχή προσδιορισμό!», είπε ο Λιάγκας.

Ο Καπουτζίδης βέβαια είχε πει αυτό που ήθελε, ότι ενοχλήθηκε πολύ – ένα παραπάνω γιατί έδινε όλο του το είναι για το σόου - πέρασε το μήνυμά του για το πόσο πολύ ενοχλήθηκε και συνέχισε.

«Όταν κάνουμε ψυχαγωγική τηλεόραση πρέπει να χαμογελάμε. Αυτό που με στενοχώρησε ήταν ότι έχασα την διάθεση μου να συνεχίσω. Κατάλαβα ότι δεν είχα καμία όρεξη να σκεφτώ τίποτα. Στην ουσία αυτό το οποίο πουλούσα ήταν η διάθεσή μου, αυτό ήταν το όπλο μου. Είμαι μια χαρά παιδί, αλλά όχι ο λαμπερός γκόμενος που θα τραβήξει πάνω του τα φώτα. Φέρτε μου ένα auto cue και πείτε μου τι να πω…αυτά τους είπα».

Τι έκανε εκείνη την ώρα ο άλλος Γιώργος; Απολύτως τίποτα…