Αυτή τη φορά, η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται στο επίκεντρο, όχι με αφορμή την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά εξαιτίας της ιδιότητάς της.

Το έναυσμα έδωσε πριν από λίγες ημέρες ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος αμφισβήτησε το υποκριτικό ταλέντο της Ζέτας, λέγοντας ότι έχει παίξει ακόμη και με σκυλιά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτά ήταν και ηθοποιοί.

Μιλώντας μετά στην Ελένη Μενεγάκη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε στον Χρήστο Λούλη, στηρίζοντας την Ζέτα και λέγοντας ότι πραγματικά ο Χρήστος είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός, που σκίζει στο Εθνικό θέατρο με την παράσταση Φρεναπάτη, έχει κάνει εξαιρετικές δουλειές, αλλά αυτά που λέει είναι μπούρδες.

Ο Παπακαλιάτης, όμως, δεν ήταν ο μόνος που στήριξε την Ζέτα και κατέκρινε τον Χρήστο Λούλη, καθώς και ο Γιώργος Καπουτζίδης αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για το θέμα στο πρωινό mou. «Θεωρώ τον Χρήστο Λούλη έναν εξαιρετικό ηθοποιό, ο οποίος όμως θα έπρεπε να έχει σκεφτεί πολύ καλά πριν μιλήσει, γιατί ίσως αυτά που είπε να αποτελούν προσβολή για τον άλλο», είπε στο πρωινό mou ο Καπουτζίδης, που δεν σχολιάζει συχνά δηλώσεις άλλων ανθρώπων, ωστόσο τώρα θεώρησε ότι πρέπει να το κάνει. «Δεν μπορείς να υπηρετείς την ποιότητα και τον πολιτισμό και να κάνεις δηλώσεις που δεν αποτελούν ούτε ποιότητα, ούτε πολιτισμό. Έχει δηλαδή σημασία εάν η μαρκίζα γράφει Εθνικό ή Δελφινάριο. Και τα δύο ποιότητα είναι» και κατέληξε:

«Συμφωνώ απολύτως με αυτά που είπε ο Χριστόφορος και θέλω να πω ότι είχε δίκιο».

Tο θέμα βέβαια δεν πήρε τυχαία έκταση, αλλά μετά από τις δηλώσεις που έκαναν κάποιες κυρίες ονόματι… Σοφία Μουτίδου, Ευτυχία Μοσχάκη και κάτι άλλες που δεν έχουν κάνει ούτε το ένα δέκατο της καριέρας της Ζέτας και βγήκαν να μας πουν ότι η Ζέτα δεν είναι ηθοποιός. «Είναι ηθοποιός; Εννοώ είναι ηθοποιός από σχολή; Γιατί εμάς η δουλειά μας δεν έχει προαπαιτούμενο…», δήλωσε στην εκπομπή Life Style του Alter η Σοφία Μουτίδου, η οποία, βέβαια, εκτός κάτι δουλειές που δεν έγιναν ποτέ γνωστές, δοκίμασε τις ικανότητές της στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου για μόλις μία τηλεοπτική σεζόν.

«Σε ένα μέρος είναι σημεία των καιρών μας. Και η Βουγιουκλάκη έπαιζε καλά αλλά την αμφισβητούσαν .Δεν συγκρίνω την μία με την άλλη, αλλά συμβαίνουν αυτά», δήλωσε η Ευτυχία Μοσχάκη, ενώ ο Γιάννης Δρίτσας κατέληξε λέγοντας: «Θεωρώ τραβηγμένες αυτές τις αντιδράσες. Εφόσον της έχει ζητηθεί να κάνει κάποια πράγματα, γιατί να μην το κάνει;»

Κατ'αρχήν επιτρέψτε μας να θεωρούμε πιο σημαντική και βαρύνουσα την άποψη του Γιώργου Καπουτζίδη και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, από αυτήν της… Σοφίας Μουτίδου…

Πέρα από αυτό, καταλάβαμε ότι η επιτυχία της Ζέτας έχει ενοχλήσει κάποιες κυρίες. Εμείς αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ένα: Ας κάνουν κι αυτές λίγη, όχι πολλή, λίγη από την καριέρα της Ζέτας και μετά θα μιλήσουμε για το ποια είναι ηθοποιός και ποια όχι. Και… κορίτσια… την χολή σας με μέτρο…