Θυμάστε τον κο Λάτσιο, τον γνωστό κο Λάτσιο, με τα σταυρωτά σακάκια, τις επισημότητες και τα σοφιστικέ γυαλιά μυωπίας; Ε, ξεχάστε τον!

Ο Γιάννης Λάτσιος πέταξε στην άκρη τα κοστούμια του παρελθόντος και εμφανίζεται πλέον με πιο νεανικά και trendy ρούχα. Η γκαρνταρόμπα ανανεώθηκε λέμε! Απόδειξη, το τριμμένο τζιν, το δερμάτινο μπλουζάκι και το άκρως ανατρεπτικό look, με το οποίο τον «συνέλαβε» η κάμερα του Star στο κέντρο της Κηφισιάς. Βρε τι κάνει ο χωρισμός... Για να μην σας πούμε τί κάνει η παρέα με αγόρια τύπου Κανάκη και Αρναούτογλου...Μην πάει ο νούς σας στο πονηρό. Oτι ανανεώνει θέλαμε να πούμε.

Πιο αντισυμβατικός από ποτέ, ο πρώην σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη βγήκε για δουλειά. Τι ήταν να βγει; Τον πήρανε στο κατόπι! Τι δουλειά; Ποια δουλειά; Ραντεβού ή… κάτι άλλο; Μόλις ρωτήθηκε τι δουλειά έχει, απάντησε με νόημα: «Είσαι στα καλά σου παιδάκι μου; Τι είναι αυτά που με ρωτάς; Εχω μία δουλειά!»

Δίκιο είχ�� ο άνθρωπος. Εκεί που περπατούσε αμέριμνος, τον κωψοχόλιασαν! Μπά σε καλό σας…Ο Γιάννης Λάτσιος δεν σταμάτησε ούτε λεπτό για να απαντήσει έστω και σε μία ερώτηση του ρεπόρτερ που έτρεχε σαν τον Βέγγο από πίσω του για να προλάβει το... αγόρι, ε... συγγνώμη τον βιαστικό κο Λάτσιο. Παιδί μου είχε δουλειά ο άνθρωπος λέμε, δεν το καταλάβατε ακόμη;

Αυτά βλέπει η Ελένη Μενεγάκη και αναθεωρεί σε ό, τι έχει να κάνει με τις παλιές αγάπες! Χαρακτηριστική άλλωστε είναι η… ανάλυση που έκανε πριν από λίγες ημέρες στον Καφέ: «Λέμε διάφορα πράγματα στα ζώδια για τον πρώην, τύπου πρώην, δηλαδή που μπορεί να τσακώθηκες και να είπατε ότι χωρίσατε. Δεν ισχύουν πάντα οι χωρισμοί στα ζευγάρια. Οι χωρισμοί μπορεί να φέρουν πιο πάθος μετά, δηλαδή..ή καλύτερη πιο στρωτή ζωή», είπε η Ελένη, προσθέτοντας το… αμίμητο: «Ενας χωρισμός δεν σημαίνει πάντα χωρισμός».

Φτωχή μου Ελένη, που τώρα θυμήθηκες να βάλεις το μονόπετρο του John... Πολλές φορές οι πρώην είναι άπιαστοι! Δεν βλέπεις τον Γιάννη… Παλιότερα, μόλις έβλεπε κάμερα έτρεχε προς το μέρος της. Τώρα τρέχει απέναντι… Πόσο να αντέξει κι αυτός...