Πριν από δύο-τρεις μήνες, το μαλλί της ήταν κοντό. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, η Rihanna εμφανίστηκε με ένα μαλλί μέχρι την μέση, το οποίο δημιούργησε ου ολίγα σχόλια…

Φυσικά, το τριχωτό της κεφαλής της διάσημης τραγουδίστριας δεν αποτελεί αποτέλεσμα χρήσης ιδιαίτερων βιταμινών, ούτε έγινε κανένα θαύμα. Αυτό που έγινε ήταν ότι η Rihanna απλά έβαλε extensions!

Οι νέες φωτογραφίες της με το νέο – και πάλι κατακόκκινο, αλλά μακρύ, με αφέλειες και σκούρες ανταύγειες look– κάνουν τον γύρο του κόσμου και αποτελούν μί�� ακόμη ένδειξη-απόδειξη ότι θέλει ν αφήσει πίσω της το παρελθόν και ανοίγει νέα σελίδα στην ζωή της, που ξεκινά από το εμφανισιακό κομμάτι. Τραβήχτηκαν στις κερκίδες γηπέδου μπάσκετ όπου βρέθηκε η Rihanna, για να δει τον αγώνα των Los Angeles Clippers με τους Miami Heat. Σε κάποιες από αυτές διακρίνεται η διάσημη ποπ σταρ, να πίνει τον χυμό της, κυριολεκτικά αγνώριστη! Σε άλλες έχει αντιληφθεί την παρουσία του φωτογράφου, στον οποίο δεν διστάζει να χαμογελάσει.

Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι η Rihanna δεν αφήνει σε ησυχία τα μαλλιά της, γιατί τα ψυχολογικά της ups and downs την έχουν κάνει να ξεσπάει εκεί…Η διαμάχη και τα προβλήματα με τον Chris Brown ανήκουν πλέον στο παρελθόν κι εκείνη έχει ήδη μία νέα σχέση.

Τώρα, βέβαια, να πούμε ότι δεν της πάει, ή ότι δεν την ομορφαίνει, θα πούμε ψέμματα. Το καλό να λέγεται…