Άγνωστα περιστατικά από την πορεία τους στην τηλεόραση, ευτράπελα που έχουν αφήσει εποχή αλλά και... αποκαλύψεις έκαναν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου που ήταν σήμερα καλεσμένοι στο «Πρωινό Mou».

Η είσοδος του διδύμου στο πλατό δεν θα μπορούσε να μην είναι ανατρεπτική: η Μαρία κατέφτασε με μια κουτάλα ανά χείρας γιατί -όπως είπε- σιχαίνεται να δοκιμάσει το φαγητό με αυτή που τρώει ο Λιάγκας! Επίσης, οι δύο παρουσιαστές δώρισαν στους Σκορδαλιαγκαίους μία φωτογραφία του μωρού που... περιμένουν! Σε ειδικό πρόγραμμα, έβαλαν τα χαρακτηριστικά του Γιώργου και της Φαίης και ο ξανθός μπόμπιρας εκτυπώθηκε για να... «παγώσει» τους μελλοντικούς γονείς.

«Είναι ωραίο να είσαι ζευγάρι», είπε ο Φώτης, ενώ η Μαρία επεσήμανε ότι μεταξύ τους έχουν ισορροπίες που τρέχουν από μόνες τους.

Μιλώντας για την πορεία τους στην τηλεόραση, το δίδυμο ξεχώρισε την σεζόν που έκανε πρωινό και μεγάλα σόου στο Mega, καθώς και την φετινή εκπομπή στο Star. Όπως διηγήθηκαν, σε κάποιο χριστουγεννιάτικο σόου ο Φώτης είχε ντυθεί Ιωσήφ, η Μαρία έκανε την Παναγία, ο Σωτήρης ο σκύλος ενσάρκωνε το... αρνί και η Κατερίνα Γιουλάκη είχε ντυθεί... αγελάδα!

«Τότε υπήρχε άλλο budget, τα χρήματα που δίνονταν δεν ήταν υπερβολή», υποστήριξαν Φώτης και Μαρία, προσθέτοντας πως τα μειωμένα χρήματα δεν επιτρέπουν πλέον να γίνονται μεγάλα σόου. «Κάνεις πιο μαζεμένα πράγματα, δεν μπορείς π.χ. να κάνεις εξωτερικές παραγωγές», συμπλήρωσαν.

Η κουβέντα είχε κι άλλο ένα ευτράπελο, καθώς Φώτης και Μαρία διηγήθηκαν πως είχαν πάει για εξωτερικό τριήμερο γύρισμα στην Κοπεγχάγη και... ξέχασαν τις κασέτες στο αεροδρόμιο!

«Είμαστε 13 χρόνια στην τηλεόραση nonstop και πάντοτε υπάρχει μια δημιουργία για την επόμενη σεζόν», συνέχισαν οι δύο παρουσιαστές και ανέφεραν πως η τηλεοπτική τους πορεία δεν έχει επηρεάσει την ιδιωτική τους ζωή.

«Είμαι αυτός που είμαι, δεν έχω πει ποτέ ψέματα στην τηλεόραση, δεν έκανα σκάνδαλα και θέλω να κοιμάμαι ήσυχος και χορτάτος», δήλωσε ο Φώτης, ενώ η Μαρία απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί λέγοντας «έχω χορτάσει από γάμους. Δεν με ενδιαφέρει να παντρευτώ».

Και οι δύο, πάντως, έβαλαν την φιλία τους πάνω απ’ όλα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πέρα από την δουλειά, θέλουμε να σώζουμε την φιλία μας».