Παροξυσμός πρέπει να έχει πιάσει τις ξανθιές της πρωινής ζώνης, αφού η μία «ξεπατικώνει» την άλλη ανηλεώς: μετά την Φαίη που βάφτηκε onairστο πλατό και έκανε παράπονα για το κρύωμά της όπως είχε κάνει πρώτη η Ελένη, ήρθε η σειρά της Ελένης να... αντιγράψει ολίγον τι από Φαίη.

Όπως είναι γνωστό εδώ και ημέρες, οι Σκορδαλιαγκαίοι έχουν καλεσμένους σήμερα τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου.

Πού κόλλησε η οικοδέσποινα του «Καφέ»; Πρόβαλλε αφιέρωμα στα... τηλεοπτικά δίδυμα στην αρχή της εκπομπής της, με τον Φώτη και την Μαρία να καταλαμβάνουν τον περισσότερο χρόνο στο σχετικό βίντεο!

«Όταν λέμε τηλεοπτικά δίδυμα πού πάει ο νους σας; Ο Φώτης και η Μαρία ας πούμε ήταν πάντα μαζί. Όταν λέμε δίδυμο ή ντουέτο εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ άλλους. Όλα τα άλλα φτιάχτηκαν για τις ανάγκες μια εκπομπής και μπορεί μετά να τους δούμε σε διαφορετικές εκπομπές», είπε η παρουσιάστρια του Alphaκαι το πάνελ έσπευσε να προσθέσει πως Μπακοδήμου και Σεργουλόπουλος είναι αχώριστοι και στις συνεντεύξεις τους, αλλά και το ότι είναι το μακροβιότερο δίδυμο.

Ναι, ναι, αχώριστοι εμφανίστηκαν και στο «Πρωινό Mou» ο Φώτης και η Μαρία, όπου και εκεί τους είχαν αφιέρωμα! Βέβαια, οι Σκορδαλιαγκαίοι είχαν αναγγείλει τους σημερινούς τους καλεσμένους πριν από περίπου μία εβδομάδα και -κοίτα σύμπτωση βρε παιδί μου- ο «Καφές» σήμερα θυμήθηκε να κάνει το αφιέρωμα στα τηλεοπτικά δίδυμα!

Πάλι καλά, πάντως, που στο βίντεο του «Καφέ» είχε και άλλα ντουέτα όπως οι Λυριτζής - Οικονόμου και το Ρέππας - Παπαθ��νασίου, αλλιώς θα νομίζαμε πως η Ελένη έκανε αφιέρωμα στους καλεσμένους της Φαίης...