«Μικρός δέχθηκα ρατσιστικές συμπεριφορές για το χρώμα μου», παραδέχθηκε ο Ησαΐας Ματιάμπα και μίλησε για την καταγωγή του, όλα όσα ακούστηκαν και ακούγονται για την σχέση του με την Τάμτα αλλά και το «Just The 2 Of Us».

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάνω Στην Ώρα», όπου αποκάλυψε ότι έχει βιώσει τον ρατσισμό λόγω του χρώματός του. Όπως είπε, γεννήθηκε στα Γιάννενα, το μέρος όπου οι γονείς του γνωρίστηκαν όταν σπούδαζαν. Ο πατέρας του κατάγεται από το Κονγκό και η μητέρα του από ένα χωριό έξω από το Αγρίνιο.

«Και βέβαια είχα ρατσιστικές συμπεριφορές, κυρίως όταν ήμουν πιο μικρός. Είναι πράγματα που δεν θα ήθελα να θυμάμαι, όχι και τόσο ευχάριστα», είπε χαρακτηριστικά ο Ησαΐας και συμπλήρωσε: «θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί δεν έχω βιώσει πολλά ρατσιστικά σχόλια ίσως λόγο της θέσης μου ως τραγουδιστής. Όμως, υπάρχουν παιδιά που έχουν ζήσ��ι χειρότερα πράγματα».

Μιλώντας για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να διατηρεί δεσμό με την Τάμτα και, μάλιστα, η σχέση τους να προέκυψε όταν και οι δύο είχαν άλλους συντρόφους, ο τραγουδιστής έκανε λόγο για «μπούρδες»: «δεν ασχολούμαι ποτέ με όσα γράφονται. Και όταν ξεκίνησα λέγανε για την Ψυχράμη... Με την Τάμτα είναι ένα θέμα που έχει περάσει και έχει τελειώσει».

Το «Just The 2 Of Us» φτάνει στο τέλος του την Κυριακή και ο ίδιος εξομολογήθηκε πως δεν θα ήθελε να είναι ένας από τους δύο του τελικού λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχει. Όσο για την αποχώρησή του μαζί με την Μαριάννα Πολυχρονίδη; «Φύγαμε στο καλύτερο σημείο, γιατί αυτό που είχαμε να δείξουμε ως ζευγάρι το δείξαμε», είπε.