Παραλίγο να «καταρρεύσει» ΚΑΙ ΠΑΛΙ η Ευγενία Μανωλίδου που εθεάθη «συντετριμμένη» σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η παρουσιάστρια, μόλις είχε επιστρέψει από το μνημόσυνο του επιχειρηματία Άντυ Χατζηκωστή και απ΄ότι «έδειξε» και η γλώσσα του σώματος της, με τίποτα δεν μπορούσε να το… ξεπεράσει!


«Υποβασταζόμενη» από τον Άδωνη Γεωργιάδη του οποίου το χέρι δεν άφησε λεπτό- είπαμε για να μην “καταρρεύσει”-, η Ευγενία αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε για το μνημόσυνο του εκδότη στο οποίο παρευρέθη με το σύζυγο της: «Απ΄ότι καταλάβατε, δεν είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να μιλήσουμε. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή δεν θα΄θελα να την μοιραστούμε», είπε μέσα στην «οδύνη» η παρουσιάστρια.


Πάλι καλά που ήταν μαζί της και ο Άδωνης δηλαδή, που πήρε το λόγο μιας και η σύζυγος δεν έβγαζε μιλιά: «Ήταν μια πάρα πολύ συγκινητική βραδιά, διότι η απώλεια του Άντυ Χατζηκωστή ήταν πολύ μεγάλη για την Ελλάδα, την Κύπρο και την οικογένεια του φυσικά».


Όσο για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια; «Τάφος» η Ευγενία που αρκέστηκε στο να πει απλά, λιτά, λακωνικά: «Σας παρακαλώ. Δεν έχω να σας πω τίποτε άλλο απ΄αυτά που ήδη ξέρετε», κρατ��ντας κλειστά τα χαρτιά της για το αν θα κάθεται και πάλι στη θέση του κριτή στο show «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».