Σε τρυφερές περιπτύξεις στο κρεβάτι ��παθανατίστηκαν ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart! Όχι, δεν «τρύπωσε» παπαράτσι στο δωμάτιό τους, αλλά πρόκειται για τις πρώτες φωτογραφίες του νέου «Twilight» που θα βγει στις αίθουσες τον προσεχή Νοέμβριο.

Τις φωτογραφίες από την τέταρτη ταινία με τα βαμπίρ δημοσιεύει το «Entertainment Weekly», αποκαλύπτοντας πως ο Edward και η Bella θα συνευρεθούν ερωτικά το βράδυ του γάμου τους, δίνοντας τέλος στην... ανυπομονησία του κοινού τους.

«Μου πήρε αρκετό χρόνο να σκεφτώ πως θα γίνει η σκηνή. Η ανυπομονησία είναι μέρος αυτού που κάνουμε και θέλεις πάντα να αποτυπώσεις τη σκηνή έτσι όπως θα περίμεναν όλοι, αλλά θέλεις και να τους εκπλήξεις ευχάριστα με κάτι που δεν θα περίμεναν να δουν», δήλωσε στο περιοδικό σκηνοθέτης της ταινίας, Bill Condon.

Στη φωτογραφία, που θα «ζωντανέψει» στο «Breaking Dawn» στις 18 Νοεμβρίου 2011, Pattinson και Stewart χαϊδεύουν ο ένας το πρόσωπο του άλλου, ενώ είναι ξαπλωμένοι και γυμνοί στο κρεβάτι, με την Bella να κρατά στο χέρι της μερικά άσπρα πούπουλα.

Όπως έγινε γνωστό, χρειάστηκαν 12 ώρες για να τελειοποιηθεί η ερωτική σκηνή, που τόσο πολύ περιμένουν οι απανταχού fans του «Twilight»!