Τον θαυμασμό της για την Ελένη Μενεγάκη εκφράζει σε συνέντευξή της η Μαρία Μπεκατώρου, που δεν διστάζει να χαρακτηρίσει τον εαυτό της νικητή του «Just The 2 Of Us»! Παράλληλα, επισημαίνει πως ένα μωρό θα ήταν ευπρόσδεκτο ακόμα και με εξωσωματική γονιμποίηση και μιλά για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Η «Σταχτοπούτα από τις Τζιτζιφιές» μιλά στο περιοδικό «Εγώ Weekly» για τις ημέρες δόξας που ζει μετά την συμμετοχή της στο σόου τραγουδιού του «Just». «Άργησα να καταλάβω πως υπάρχει κόσμος που με αγαπάει και του αρέσει η δουλειά μου, γιατί ουσιαστικά, επί 15 χρόνια, λειτουργούσα γνωρίζοντας ότι είναι λίγος ο κόσμος που με παρακολουθεί».

Πολλοί την συγκρίνουν με την Ελένη Μενεγάκη λόγω του αυθορμητισμού της: «καλά κάνουν και το λένε. Μπορεί να είναι και έτσι», λέει η παρουσιάστρια και ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε έχει μιμηθεί την «βασίλισσα της πρωινής ζώνης». Όσο για το αν θα πήγαινε καλεσμένη στον «Καφέ»; «Με μεγάλη μου χαρά! Μου αρέσει πάρα πολύ και τη θαυμάζω!», απαντά.

Μιλώντας για το «Just The 2 Of Us» η Μαρία επαναλαμβάνει πως ουδέποτε περίμενε να φτάσει στον τελικό. «Όταν ξεκινήσαμε λέγαμε με τον Χρήστο: "πόσο μπορεί να μείνουμε; Το πολύ ένα μήνα". Όσο κυλούσαν οι εβδομάδες και έμενα, ακόμα κι όταν δεν ερμήνευα καλά το τραγούδι μου, κατάλαβα ότι κάτι καλό πάει να γίνει. Δεν περίμενα να φτάσω στον τελικό. Για μένα είναι νίκη ότι έχω φτάσει στον τελικό, είτε πάρω το βραβείο, είτε όχι», λέει χαρακτηριστικά.

«Φυσικά και θέλω να πάρω το πρώτο βραβείο. Η πρώτη νίκη, όμως, ήταν την περασμένη Κυριακή», συνεχίζει η παρουσιάστρια και αποκαλύπτει πως η Δευτέρα μετά τον τελικό θα την βρει σίγουρα ευτυχισμένη και ξενυχτισμένη, αφού μετά το liveθα πάει να διασκεδάσει!

Αναφορικά με τα προσωπικά της, η Μαρία εκδηλώνει την επιθυμία της να γίνει μητέρα. «Θα ήταν ευπρόσδεκτο ένα παιδί. Δεν μας έχει καταβάλλει βέβαια και το άγχος», λέει και προσθέτει πως θα έκανε ακόμα και εξωσωματική γονιμοποίηση αλλά με μέτρο. «Πέντε ή έξι εξωσωματικές δεν θα έκανα. Είναι βαρύ το φορτίο και μπαίνεις σε μια άλλη δοκιμασία... Βεβαίως, η επιστήμη βοηθάει. Δεν θα γινόμουν ποτέ, όμως, έρμαιο», υπογραμμίζει.

Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της ήταν ο χαμός της γιαγιάς της, ενώ η ίδια εξομολογείται πως έχει κλάψει πολύ και έχει πληγωθεί σε προσωπικό επίπεδο. Όσο για τον άνδρα της; Χαίρεται με την πορεία της και άρχισε να βλέπει τηλεόραση για να την καμαρώνει στο «Just», ενώ ζηλεύει -όπως και η ίδια- σε φυσιολογικά επίπεδα!