Για πρώτη φορά μαζί φωτογραφήθηκαν ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος, και το μοντέλο Αναστασία Περάκη. Οι δυο τους, μίλησαν για το πόσο άλλαξε τη ζωή τους ο γάμος, ο ερχομός της 13 μηνών κόρης τους Έλενας, αλλά και η συμμετοχή του Μιχάλη στο ριάλιτι «Just the 2 Of Us».

Μπορεί η καθημερινότητα του να είναι άκρως απαιτητική, αλλά όπως λέει ο Μιχάλης Μουρούτσος σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Hello», «κουράζομαι πολύ, χωρίς να παραπονιέμαι γιατί κάνω πράγματα που αγαπώ. Οι ευθύνες της οικογένειας είναι μεγάλες και πρέπει να δουλέυω σκληρά για τις “γυναίκες μου”».


Η σχέση, ο γάμος και το παιδί με την Αναστασία Περάκη εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα, αλλά για τον χρυσό Ολυμπιονίκη «ένας γάμος είναι ένα ρίσκο, ανεξάρτητα από το χρονικό περιθώριο που τελείται. Όλα αποκαλύπτονται στην πράξη». Έχοντας ήδη μια κορούλα 13 μηνών, και οι δυο δηλώνουν ότι ασχολούνται ώρες ολόκληρες μαζί της: «Περνάω πολλές ώρες με την Έλενα και απολαμβάνω πολύ τα παιχνίδια μαζί της και τις προσπάθειες που κάνουμε για να την μάθουμε να περπατάει», λέει η Αναστασία Περάκη, που δεν σκέφτεται άμεσα να κάνει και δεύτερο παιδί: «Είναι πολύ μακρινό σχέδιο στο ��υαλό μου. Το έχω τοποθετήσει ύστερα από τέσσερα χρόνια».

Στη συνέντευξη της, η Αναστασία Περάκη δηλώνει ότι αυτό που την τράβηξε στον σύζυγο της ήταν «το χιούμορ και ο χαρακτήρας του», ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι ζηλεύει σε λογικά πλαίσια χωρίς να το δείχνει και ότι έχει άγχος και ανασφάλεια με την εμφάνιση της.


Όσο για το «Just the 2 Of Us»; όπως λέει ήταν η πρώτη που το έμαθε και «τον παρότρυνα να πάει κυρίως για το φιλανθρωπικό σκοπό», παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς ενδοιασμούς του Μιχάλη που όπως παραδέχτηκε «φοβόμουν μην “τσαλακωθεί” η εικόνα μου, διότι είχα κρατήσει χαμηλό προφίλ λόγω του πρωταθλητισμού».