Η Φαίη Σκορδά και η Ναταλία Γερμανού έχουν τον ίδιο μακιγιέρ και make-upartist: Τον πολύ γνωστό στον χώρο της σοουμπιζ, Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος έχει επιμεληθεί τις εμφανίσεις των μεγαλυτέρων ονομάτων του εγχώριου lifestyle.

Και τι κάνει ο Γιαννέτος; Με όλη του την καλή διάθεση «προδίδει» στην μία τα μυστικά της άλλης! Ετσι έκανε και αυτή την φορά, που κάθισε και είπε με το νι και με το σίγμα στην Ναταλία Γερμανού, τι ώρα πηγαίνει η Φαίη να βαφτεί, πώς την περιποιείται για το Πρωινό mouκαι πώς νιώθει ο ίδιος γι’αυτό. Το Ναταλάκι με την σειρά του, έγραψε ό,τι της είπε ο Γιαννέτος στην στήλη της ΟΚ! Τα λέμε στο περιοδικό ΟΚ:

«Και τώρα θα προδώσω κρατικό μυστικό: Ξέρετε τι ώρα πάει η Φαίη Σκορδά για να βαφτεί και να ετοιμαστεί για το Πρωινό της; Στις 10 παρά τέταρτο! Μου το αποκάλυψε με βαθιά απελπισία ο μακιγιέρ της Δημήτρης Γιαννέτος.

Μία ενυδατική κρέμα προλαβαίνω να της βάλω, λίγο κραγιόν, της βουρτσίζω τα μαλλιά και την φωνάζουν να κατέβει, αναστέναξε ο άνθρωπος. Κι όμως, έτσι ακριβώς, απλή εντελώς, με τα καθημερινά της ρούχα και σχεδόν άβαφτη, η Φαίη είναι νομίζω πιο όμορφη από ποτέ».

Ετσι είναι οι σταρ Ναταλία μου… εδώ τις προάλλες βαφόταν στον «αέρα» ολότελα, το ότι πηγαίνει να ετοιμαστεί ένα τέταρτο πριν από την έναρξη της εκπομπής, σε στενοχώρησε;

Στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, πάντως, δεν μπορούμε να της προσάψουμε τίποτα. Επτά μηνών έγκυος είναι η κοπέλα, οτιδήποτε μπορεί να της συμβεί και να καθυστερήσει. Εδώ κάνουν τα ίδια άλλες κι άλλες που δεν περιμένουν παιδί. Κι αυτός ο Γιαννέτος, δεν μπορεί την στενοχώρια του να την κρατήσει μέσα του; Πρέπει να την βγάλει; Νάτα τώρα!