Με μαυρισμένο μάτι κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός τραγουδιστής Justin Bieber.

Με το που κυκλοφόρησε η επίμαχη φωτογραφία, στην οποία ο Καναδός ποπ σταρ διακρίνεται λες και έχει φάει το ξύλο της χρονιάς του, άρχισε μία ολόκληρη συζήτηση στο διαδίκτυο, ως προς το τι μπο��εί να συμβαίνει με τον νεαρό καλλιτέχνη.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, η «μαυρίλα», ήταν μόνον θέμα make-up και όχι πραγματική, καθώς ο τραγουδιστής θα πραγματοποιήσει μία guest εμφάνιση στο γνωστό σήριαλ CSI Miami και χρειάστηκε να βαφτεί με αυτόν τον τρόπο, για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

O μόλις 16 ετών τραγουδιστής, που κατάφερε να κερδίσει το νεανικό κοινό με τις επιτυχίες του σε χρόνο - ρεκόρ, πρόκειται να υποδυθεί τον Jason McCann, έναν έφηβο που συγκρούεται κυριολεκτικά μέχρι θανάτου με τον αδελφό του.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS στο οποίο ανήκει η σειρά CSI, δήλωσε: «Κάθε 20 χρόνια αναδεικνύεται ένα φαινόμενο σαν τον Justin Bieber, είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί του». Ο Bieber δεν είναι ο μόνος pop star που θα εμφανιστεί σε επεισόδιο της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, καθώς έχει προηγηθεί και η εμφάνιση της Taylor Swift. Λέγεται μάλιστα πως με αυτόν τον τρόπο, ο Justin προετοιμάζεται και για το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο, καθώς υπάρχει ρόλος για εκείνον, στο sequel της ταινίας Valentine’s Day, με τίτλο New Year’s Eve.

Το επεισόδιο, στο οποίο παίζει ο Bieber, πρόκειται να προβληθεί από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS στις 17/02/2011.