Άλλαξε... γνώμη γνωστή ηθοποιός που μέχρι σήμερα διέψευδε κατηγορηματικά ότι έχει κάνει την παραμικρή πλαστική επέμβαση... «Έχω κάνει μπότοξ», παραδέχθηκε σε συνέντευξή της, προσθέτοντας πως δεν θα το ξανακάνει γιατί δεν έμεινε ικανοποιημένη!

«Έχω δοκιμάσει διάφορες κρέμες και άλλα πράγματα, αλλά χωρίς τη γυμναστική και την καλή διατροφή τίποτε δεν γίνεται. Δοκίμασα ακόμη και το μπότοξ, αλλά δεν μου άρεσε το πρόσωπό μου μετά», είπε η Nicole Kidman σε γερμανικό περιοδικό.

Η βραβευμένη με Όσκαρ 42χρονη ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών πάντοτε αρνούταν ότι έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι πλαστικού χειρουργού, παρά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει «πειράξει» το προσωπάκι της.

«Είμαι απολύτως φυσική. Δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου ή αλλού. Φοράω πάντα αντηλιακό, δεν καπνίζω και περιποιούμαι τον εαυτό μου», πρόσθεσε η Nicole αποκαλύπτοντας τα μυστικά της κατά των ρυτίδων.

Από το μπότοξ, πάντως, έμεινε με το... παράπονο, αφού όπως είπε είδε και έπαθε μέχρι να αρχίσει να κουνάει ξανά το μέτωπό της! Έτσι, δεν πρόκειται να το δοκιμάσει ξανά.

Μπότοξ είναι καλή μου! Όχι μαγικό ραβδί που κάνει θαύματα...

Πάντως, ο κόσμος το είχε τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι!