«Κάποιες φορές θέλω να το βάλω στα πόδια και να φύγω τρέχοντας από τον μοντέρνο τρόπο ζωής», δηλώνει ο JohnnyDepp και αποκαλύπτει πως δεν αντέχει άλλο τον εθισμένο στην τεχνολογία κόσμο, την εισβολή των mediaκαι την μανία της τηλεόρασης με τα ριάλιτι.

Μιλώντας στο περιοδικό «Red Bulletin», ο γνωστός ηθοποιός υποστήριξε: «έχουμε χάσει την επαφή με τα απλά πράγματα στη ζωή. Χάνουμε την ατομικότητά μας». Ο ίδιος, εξάλλου, εγκατέλειψε την Αμερική για να ζήσει με την σύντροφό του, Vanessa Paradis και τα παιδιά τους, την 11χρονη Lily-Rose και τον 8χρονο Jack, σε ένα προάστιο του Παρισιού.

Το ζευγάρι έχει στην κατοχή του ένα νησί στην Καραϊβική, κάτι για το οποίο έχει δεχθεί δεκάδες επικρίσεις. «Το νησί ίσως ακούγεται υπερβολικό, αλλά χρειάζομαι ένα μέρος που να μπορώ να αναπνέω εύκολα ή απλά να κάθομαι και να συζητώ χωρίς κάποιος να με βγάζει φωτογραφία», απαντά σε όσους τον κατηγορούν ο Johnny.

«Όλα όσα έκανα πριν γνωρίσω την Vanessa ήταν ένα είδος ψευδαίσθησης. Η γέννηση της κόρης μου μου έδωσε ζωή. Τώρα, η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να είμαι δίκαιος με τους ανθρώπους που αγαπώ», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» και συμπρωταγωνιστής της Angelina Jolie στο «The Tourist», που πάντοτε είχε την φήμη του κακού παιδιού.